Vidim ko glumi, ne gledam film

Jedino se mimoilazimo oko Tarantina - ostalo isto.
Ali ok, nisam ja neki poseban filmofil.
Ovako...

Recimo True Romance, napisao Tarantino.
Ne volim njegove filmove, osim Pulp Fictiin koji mi je uabavan, ali opet, True Romance sadrži Sicilijsku scenu, koja je po meni vrh kinematografije.
Ili je tako dobro napisao, ili je režiser još bolje prenosio na platno, ali to mi je remek djelo, pogotovo onaj koji se sjetio da u pozadinu stavi svirati Lakme.

Ne znam što bi rekao, kada sam čuo da je Chungking Express obožavatelj, došlo mi je da se bacim s Ciboninog tornja.

Zamisli da imaš smrtnog neprijatelja u školi i jedno drugo prepoznate na Star Trek konvenciji, ti obučena u Dr. Crusher, on došao kao Worf.

Ovako...

Ne volim njegove filmove, osim Pulp Fictiin koji mi je uabavan, ali opet, True Romance sadrži Sicilijsku scenu, koja je po meni vrh kinematografije.
Ili je tako dobro napisao, ili je režiser još bolje prenosio na platno, ali to mi je remek djelo, pogotovo onaj koji se sjetio da u pozadinu stavi svirati Lakme.

Ne znam što bi rekao, kada sam čuo da je Chungking Express obožavatelj, došlo mi je da se bacim s Ciboninog tornja.

Zamisli da imaš smrtnog neprijatelja u školi i jedno drugo prepoznate na Star Trek konvenciji, ti obučena u Dr. Crusher, on došao kao Worf.
cuo sam da je ova scena legendarna, ali film nisam gledao te ni scena nije ostavila utisak
samo sam sebi spojlovao

Nije toliko da glumca, već do toga kakvog lika tumači.
Recimo De Niro je super za mafijaške sapunjare, ali umjesto da se drži toga, on se ide okušavati u komedijama.
To je kao da pokojni John Candy ili Steve Martin, koje iznimno cijenim, glume Don Corleonea.
U vezi teme, ne postoji neki glumac koji me iritira po defaultu, najbliže tome bio bi Tom Cruise, ali meni su Top Gun, Maverick, The Last Samurai nezamislivi bez njega, tako da opet ispada da mi je dobar.

Veću odbojnost imam prema režiserima, njih ne samo da ne volim, već mi se pomalo i gade, npr. Spike Lee, majmun iz zoološkog koji je preko veze završio akademiju, onda Quentin Tarantino koji ima 0.01% brijantnih scena, a ostatak opusa je teška govnara i tako...

IMG_3689.gif

Diras u Tarantina?!?
:pljus:

Uvazeni Predsednik Srbije, gospodin Aleksandar Vucic, veliki je ljubitelj Quentin Tarantina, pa se pazi sta pises! *

/*ovo gore sam slagala/

Ovako...

Bilo jednom u Holivudu je meni odličan film, gledala sam ga u cinema ( prepis sir patula) i nije mi bilo dosadno , a traje poprilično

Back