Bambi
Elita
- Poruka
- 19.323
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ryan u Drive-u odličan, meden kao tulumbaRyan Gosling
Benedict Cumberbatch
Chris Hemsworth
Cillian Murphy
Volim volim Chungking, a gledala sam ga baš davno, mogao bi da padne opet ovih danaNikada mu neću oprostiti što voli Chungking Express i za Shura Yukihime remake.
Kad @момоа vidi ovaj clip, dotrčati će kao nespašen.
Jaoj da, Eternal sunshine of the spotless mind je dobar film i dobra prica.Da, ali to sam video samo u jednom, ili beše dva, filma ... dva
1. ETERNAL SUNSHINE OF THE SPOTLESS MIND (2004)
2. THE TRUMAN SHOW (1998)
Taj glumac utjelovio je najvećeg dobrotvora na svijetu.Cillian Murphy
Seksipilan kao baklava.Ryan u Drive-u odličan, meden kao tulumba
Jugoslave, ali pazi ovo moramo reći u tajnosti jer će nas Lovci na jelenka uhapsiti.Taj glumac utjelovio je najvećeg dobrotvora na svijetu.
Idi gledaj Sunshine i obrati pažnju na oblik konstrukcije na kojoj Dr. Robert Capa stoji, prije nego se sjedini s Božanskim.Volim volim Chungking, a gledala sam ga baš davno, mogao bi da padne opet ovih dana
Malo ambivalentnosti never killed nobodyDođi da te ljub...ošamarim.
O Bože , bože šta nam je![]()
Seksipilan kao baklava.
Ne znaaaaš, ne znaaaašššSeksipilan kao baklava.
De Niro je u Jelenku po meni fantastičan, kao i u hrpi tih drugih ozbiljnih filmova, jedino mi nije jasno čemu te avanture u komedije.Jugoslave, ali pazi ovo moramo reći u tajnosti jer će nas Lovci na jelenka uhapsiti.
Da li se slažeš da je de Niro ....precenjen?
Ako ne, ništa , ako da, ništa.![]()
Nz šta si sad rekao, ali ću se potruditi da saznam. Nisam gledala Sunshine, no vidim da je Alex Garland pisao, njegove stvari gotivimIdi gledaj Sunshine i obrati pažnju na oblik konstrukcije na kojoj Dr. Robert Capa stoji, prije nego se sjedini s Božanskim.
Ne zaboravi da u Srbiji postoji Dr. Robert Capa.
Penzos, al hoće da radi.Uzima mladima leba.De Niro je u Jelenku po meni fantastičan, kao i u hrpi tih drugih ozbiljnih filmova, jedino mi nije jasno čemu te avanture u komedije.
Stoje mu kao svraki gaće.
Ne znam da li si gledala Killings of the Flower Moon, po meni je to materijal za dokumentarac od 8 do 10 epizoda.
Ovako je ispalo dosadno.
Prvo što je De Niro stvarno zreo za penziju, drugo što DiCaprio nije profil glumca koji će glumiti blago retardiranog seljanina... ne u smislu poljoprivrednika, već seljačinu.
Još je ona Indijanka najbolje sve to odradila.
Drvo. Kao Jennifer Lawrence i Dakota Johnson.Skarlet Johanson
e, ova ti je dobra, Dakota JohnsonDrvo. Kao Jennifer Lawrence i Dakota Johnson.
Dženifer Lorens je odlična glumica, ne znam zašto imaš takvo mišljenje o njoj. Možda imaš predrasude jer dobro izgleda.Kao Jennifer Lawrence