Dijamantna
Poznat
- Poruka
- 8.393
Ne može Nicolas Cage na ovu listu 
Meni je on kul
I Jim Carrey

Meni je on kul
I Jim Carrey
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vil Smit je ok onako - ali ne volim njegove filmove ,Depa lolim , slažem se.Vil Smit mi je dobar. Ovaj drugi mi je dosadan
Šerbedžija IN ili OUT?e da, ja sam u "Eyes wide shut" isekla deo sa Šerbedžijom i kao takvog ga držim na hard disku
dakle... i Šerbedžija![]()
outŠerbedžija IN ili OUT?
Džim Keri je postao stereotip sa glupim filmovima.Ne može Nicolas Cage na ovu listu
Meni je on kul
I Jim Carrey
ALI young Šerbedžija je macan.
Ali pazi, on je odlično odradio ulogu. Trebao im je Rus, ili tako neki, i on to odradi super.
Da nećemo od hvalospeva posle spavati ko bebe, no od iskaljenog bijesa!Nije dobro...počeli smo da hvalimo![]()
Dobar je Bred, neka gameni je fantastican Bred Pit, iako bi moyda vecini pre bio u kategoriji ove teme
ima super filmove i super je odigrao svoje ulogeDobar je Bred, neka ga
Gde ti je najbolji?ima super filmove i super je odigrao svoje uloge
to su vrhunski filmovi
gledao sam je u jednom filmu... tu je dobro odigralaJos jedna Jenniferka, ovaj put Lawrence, mnogo mi je slatka, ali kao glumica…hmm…onako.
Kako se vama cini?
ono sto mi odmah padne na pametGde ti je najbolji?
Ali ovo je poslednja dobra reč koju ćemo izustiti na temi, da oproste ovi dobri ljudi
Nije dobraJos jedna Jenniferka, ovaj put Lawrence, mnogo mi je slatka, ali kao glumica…hmm…onako.
Kako se vama cini?
Troja ne, ali odličan je u "Bilo jednom u Holivudu". Skidam kapu. Inače, macan.ono sto mi odmah padne na pamet
Troja, Borilacki klub, Inglorious basterdz
Jedino se mimoilazimo oko Tarantina - ostalo isto.Nije toliko da glumca, već do toga kakvog lika tumači.
Recimo De Niro je super za mafijaške sapunjare, ali umjesto da se drži toga, on se ide okušavati u komedijama.
To je kao da pokojni John Candy ili Steve Martin, koje iznimno cijenim, glume Don Corleonea.
U vezi teme, ne postoji neki glumac koji me iritira po defaultu, najbliže tome bio bi Tom Cruise, ali meni su Top Gun, Maverick, The Last Samurai nezamislivi bez njega, tako da opet ispada da mi je dobar.
Veću odbojnost imam prema režiserima, njih ne samo da ne volim, već mi se pomalo i gade, npr. Spike Lee, majmun iz zoološkog koji je preko veze završio akademiju, onda Quentin Tarantino koji ima 0.01% brijantnih scena, a ostatak opusa je teška govnara i tako...
https://www.imdb.com/title/tt5109784/Jos jedna Jenniferka, ovaj put Lawrence, mnogo mi je slatka, ali kao glumica…hmm…onako.
Kako se vama cini?
potpisujem, ali odličan je u "Bilo jednom u Holivudu".