Vidi li se na prvi, drugi pogled...

Ne mogu to da prepoznam, ni na prvi, ni na drugi pogled. Za jednog za kog sam bila ubedjena da je totalno tunjav, ispostavilo se da je moj najbolji ljubavnik, toliko dobar, da definitivno necu imati boljeg, a bilo je i obrnutih slucajeva. Naravno, uvek je neko sa nekim strava ljubavnik, a sa drugima fijasko...neko iz nas izvuce maximum, inspirise te, ume da te vodi bukvalno do granice izdrzljivosti, a neko ne budi takve stvari u nama...
 
Ako se nešto vidi, onda je to fizikus-sexus. Ipak, dešavalo mi se da naiđem na cicu kod koje je to i nije toliko transparentno. Mislim, prijatno sam se iznenadio... Unapred znam kako će da funkcioniše sex, ne znam kako to da objasnim, ali imam sex .privlačan tip devojke, to je obostrano. Plavuše su, ali određeni tip.. :lol:
Često sam slušao od drugarica da su bile razočarane nekim bajom za koga su mislile da je zver u krevetu. Vama je to, očigledno, komplikovanije, a ja se uvek zezam - visina ne određuje i veličinu.
 
generalno po stavu, po tome kako neko zraci,moze da se nasluti kakav bi mogao da bude prema zeni.pazi, zivot je lutrija.uh, mene je sada tako iznervirala ona zena, i inspekcija, i sve me je iznerviralo, a nemam neki dzak pored sebe da ga loma izmlatim.ili bar kolegu.uh.
dakle, sirovina je sirovina u svim situacijama.a zena je ta koja moze donekle da unapredi njegovu zelju da te tretira s paznjom.
ne mogu, iskocila sam iz sopstvenog mozga komunicirajuci sa tekucim, obicnim stvarima.serem vam se u ton film!
 
pa kad si se okruzio sa dva kerbera, citaj sest glava u jeeeeeeeeeeeee
mnogo si jak
nije ovo chat ovo je pomaganje drugarici da prevazidje glavobolju izazvanu uplivom negativne energije u momentu kada joj je aurica bila nezasticena.pa ne moze posten covek ni na sekund da se opusti.
 
teardrop:
Hebe, nije ovde reč o veličini :) Znaš šta me zanima? Ako je pažljiv i obziran u nekim banalnim situacijama, da li je takav i prema partnerki? Ako je hebeni sebičnjak, da li je apsolutno nezainteresovan za partnerkine želje?


Aha, ja sam se vezao za prepoznavanje ljubavnika, samo na fiziku..


Mislim da je ovo što si navela, pokazatelj da je nežan i pažljiv prema partnerki u svim situacijama.
Dobro, ali za to ti je potrebno vreme, šta ako se folira? Najlakše je deliti komplimente ženama. Banalne situacije pokazatelj dobrih manira i namera. To je super!
Tvrdi pazar, takođe je dobar pokazatelj :lol: Barem je meni to nekad bilo ok, a i pokazatej još nečega što je bitno - da mi je stalo. I onda sam sav kao pesma.
 

Back
Top