Muski pogled

Ja sve brzo, brzo skeniram i ako uočim opasnost samo mu pokažem na
suprotnu stranu i pitam ''Koja je ono pričica?''
Moj skenira brže od mene,al ga oda ponašanje i ja primetim dabi mogla biti neka riba tu .Kako ?Akoje uočio neku odjednom potrči i uhvatime oko struka i kaze dame tako puno voli,ja samo razgledam gdeje ta!!i ondase opalimo smejati kao dve budale u sred prodavnice😆😂

Moj skenira brže od mene,al ga oda ponašanje i ja primetim dabi mogla biti neka riba tu .Kako ?Akoje uočio neku odjednom potrči i uhvatime oko struka i kaze dame tako puno voli,ja samo razgledam gdeje ta!!i ondase opalimo smejati kao dve budale u sred prodavnice😆😂
Žene imaju bolji periferni vid. Iskoristi tu prednost i uočavaj brže od njega. :kafa:

Kad videh naslov...

1722764859673.png

Ja brze uocavam od mog, pa moram da ga cuskam da mu pokazem de da gleda 🤦
Vidi dobra riba 🧐
De? :eek:
Onda moram da suptilno pokazujem.... da me ta riba ne provali

"Коначно Хабзбурзи имају једно право мушко, и тај је жена!", изјавио је Фридрих II Пруски (1712-1786), највећи непријатељ Марије Терезије."

Back