(ВИДЕО) Блокирали друштвене мреже, млади упали у Парламент! Много мртвих у Непалу

@Тихи što vas biju ovi dobri ljudi?

Umesto da vam bude uzor Rusija, Švedska, Švajcarska i da radite na stvaranju organizacije koja će, nakon pobede na izborima, biti spremna i sposobna da sprovede potrebne reforme,vama je uzor Nepal, gde se narod sukobljava, a država pali i ruši.

Toliko ste bezidejni i histerični da mi se gadite

Što nisi emigrirao u Nepal nego si zbrisao u Austriju?

Umesto da vam bude uzor Rusija, Švedska, Švajcarska i da radite na stvaranju organizacije koja će, nakon pobede na izborima, biti spremna i sposobna da sprovede potrebne reforme,vama je uzor Nepal, gde se narod sukobljava, a država pali i ruši.

Toliko ste bezidejni i histerični da mi se gadite

Što nisi emigrirao u Nepal nego si zbrisao u Austriju?

Hahahaha, stavio u isti koš Rusiju i Švajcarsku, LOL 😂😂😂 🤣🤣🤣

Hahahaha, stavio u isti koš Rusiju i Švajcarsku, LOL 😂😂😂 🤣🤣🤣

I jedna i druga su uredjene države , gde se vlast menja na izborima i zna se ko kosi a ko vodu nosi.

Vama blokaderima boljševicima je uzor Nepal, Ukrajina , i slične propale države gde se vlast menjala silom.

Vi blokaderi ste srpska verzija Azova Al Nusre i ISILa . Hoćete na vlast isključivo silom

Ništa izbori demokratija ovo ono

I jedna i druga su uredjene države , gde se vlast menja na izborima i zna se ko kosi a ko vodu nosi.

Vama blokaderima boljševicima je uzor Nepal, Ukrajina , i slične propale države gde se vlast menjala silom.

Vi blokaderi ste srpska verzija Azova Al Nusre i ISILa . Hoćete na vlast isključivo silom

Ništa izbori demokratija ovo ono

Koliko znam, od 28. juna se traže izbori, zašto ih umobolnik ne da? :D

Tihi, ne brukaj se :D

0phxpgris4nf1.jpeg

Koliko znam, od 28. juna se traže izbori, zašto ih umobolnik ne da? :D

Tihi, ne brukaj se :D

Zato sto mu ustav i zakon daju pravo da raspiše izbore kad on misli da treba , a ne kad se vama digne ona blokaderska patka.

Zna se kad se raspisuju prevremeni izbori . Iskljucivo ako dodje do raspada vladajuce koalicije jedino tada.

A koliko vidim vlast je stabilna i nema potrebe za time . To sto vi trazite izbore nije nikakav argument .

Drugo i da se raspisu izbori sutra vi na tim izborima ne možete da učestvujete jer nemate registrovanu političku organizaciju.

To je ko da ja hoću da prodajem rakiju kod @Stojkov Menidjer u MAXIju a nemam ni sljive, ni vocnjak, ni kazan za rakiju, ni flase, ni firmu, ma nista....

Od ovih tvojih blokadera vecih budaletina na politickoj sceni Srbije nije bilo.

Pa za vas je Nikola Seceroski institucija

Zato sto mu ustav i zakon daju pravo da raspiše izbore kad on misli da treba , a ne kad se vama digne ona blokaderska patka.

Zna se kad se raspisuju prevremeni izbori . Iskljucivo ako dodje do raspada vladajuce koalicije jedino tada.
Izbori se raspisuju kad postoji politicka ili drustvena kriza, a postoji - tako da ne brukaj se svojim neznanjem :D
Drugo i da se raspisu izbori sutra vi na tim izborima ne možete da učestvujete jer nemate registrovanu političku organizaciju.
Procitaj Zakon o izborima, ne brukaj se neznanjem.

Mada, sta ja tebi pricam da se ne brukas nenznanjem, pa vama Ćacijima je nenznanje ponos :D

Izbori se raspisuju kad postoji politicka ili drustvena kriza, a postoji - tako da ne brukaj se svojim neznanjem :D

Procitaj Zakon o izborima, ne brukaj se neznanjem.

Mada, sta ja tebi pricam da se ne brukas nenznanjem, pa vama Ćacijima je nenznanje ponos :D

nemas ti veze blage sa zivotom

Pa jel vam Vucic nudio izbore jesenas i odbijali ste ih sa recima Nisi nadlezan?

Pa kad vam ulicni prevrat i drzavni udar bije uspeo e sad kao jel mogu izbori?

Smesni ste

Back