Najlakše i nabolje bi bilo takoУ Непалу је на власти Комунистичка партија у коалицији са Конгресном странком , а протесте предводи Маостички центар, дакле реч је о фракцијском обрачуну комуниста.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Najlakše i nabolje bi bilo takoУ Непалу је на власти Комунистичка партија у коалицији са Конгресном странком , а протесте предводи Маостички центар, дакле реч је о фракцијском обрачуну комуниста.
Naivan komentarZamisli, protesti su slični svuda
Ameri gotovo da nemaju nikakav uticaj u Nepalu niti im je ta država uopšte od interesa.
Prosto se pobunio narod jer mu je dosta jahanja od strane koruptivne diktatorske vlasti.
Otprilike sve slično kao i kod nas.
Zamisli, protesti su slični svuda
Ameri gotovo da nemaju nikakav uticaj u Nepalu niti im je ta država uopšte od interesa.
Prosto se pobunio narod jer mu je dosta jahanja od strane koruptivne diktatorske vlasti.
Otprilike sve slično kao i kod nas.
Što je veća sirotinja raja to su spremniji za kavgu. Ovi naši blokaderi su spremni da prevrnu poneku kantu, prime poneki pendrek, za skakanje uz antićaci ritam i to je to. Dobro je da je tako, daleko smo mi iznad Nepalaca. Kod nas će kriza da se reši izborima.Poštoe parizer u nepalu?
Zašto? Predvidjaš da će Vučića da proglase za kralja ili će blokaderi da uvedu jednostranački sistem?Kojim izborima? To više nikada nećeš videti na ovim prostorima.
Možda su oni maskirani policajci Nepalci.Ја причо са једним Непалцем, каже ми на енглеском да се овде много лепо живи да му није јасно зашто се људи буне.
Не иду полицајци у печалбу.Možda su oni maskirani policajci Nepalci.
Sad mogu da idu pošto su dobili po pičci u nepaluНе иду полицајци у печалбу.
Nepal je ne tako mala drzava u podnozju Himalaja.
To su oni ljudi koji vam voze autobuse po Beogradu.
Korupcija je uzela takav zamah da je jedonstavno puklo!
Neizdzivo!
Licni primer: pre desetak dana sam isao u Nepal sluzbeno na dva dana. Uredna viza, uredno prijavljen smestaj, zvanicni poziv od strane Nepalske kompanije sa kojom moja firma saradjuje.
Morao sam da, i pored 100% besprekornih papira, ubacim 20$ u pasos da bi mi aerodromski pogranicni pandur udario pecat!!!
A sada zamislite sta treba za nesto "vece"???
Kakvi crveni dlanovi, obojene revolucije....CIA, BIA
Klasicna pobuna protiv korupcije.
A to sto botovi baljezgaju..... pas laje.... Stiti svoh gazdu i kosku koju glodje