(ВИДЕО) Блокирали друштвене мреже, млади упали у Парламент! Много мртвих у Непалу

Koliko je Aleksandru Vučiću pao rejting za poslednjih 10 meseci ?
Svaki dan mu pada. Kruni se kao klip prezrelog kukuruza.
Godina je bila gadna (suša je uništila paore) cena kukuruza se udvostručila (to se prenosi i na cenu stoke i mesa). Struja poskupljuje(a to znači i ostalo) a EPS je u ogromnim gubicima..
Ne čeka Vučića ništa lepo u naredne dve godine. Narod polako otvara oči.
U početnim protestima studenti su napuštali proteste na prve znakove primitivizma i nasilja.. i broj građana na protestima se povećavao.
Treba se vratit na mirne proteste.. Društvene mreže, snimci mobilnim telefonima pariraju režimskim medijima. Internet se širi kao i istina o vladaocu i stanju u državi.

Opet, sve to sto si nabrojao ima smisla kada imas problem sa kvarnim politicarem.

Ovde imamo posla sa okorelim kriminalcem, organizovanom mafijom, koja ne razmislja kao ti i ja, nego razmislja onako kako razmislja mafija.
Pored toga, Vucic je dovoljno mentalno poremecen da ce pre da zapali zemlju nego da ode sa vlasti.
Shvati jedno: on nece raspisati izbore ako nije 100% siguran da ce da ih dobije.

Zato je bolje da mi sprecimo da on zapali sve i pobije desetine hiljada, nego da zapalimo kontrolisano, po mogucstvu bez fatalnih zrtava, i da privedemo ovo ludilo kraju.

Opet, sve to sto si nabrojao ima smisla kada imas problem sa kvarnim politicarem.

Ovde imamo posla sa okorelim kriminalcem, organizovanom mafijom, koja ne razmislja kao ti i ja, nego razmislja onako kako razmislja mafija.
Pored toga, Vucic je dovoljno mentalno poremecen da ce pre da zapali zemlju nego da ode sa vlasti.
Shvati jedno: on nece raspisati izbore ako nije 100% siguran da ce da ih dobije.

Zato je bolje da mi sprecimo da on zapali sve i pobije desetine hiljada, nego da zapalimo kontrolisano, po mogucstvu bez fatalnih zrtava, i da privedemo ovo ludilo kraju.
Mentalno je poremećen bijo vaš žut tajfun ćilas štoe ukro 890 milijardi evri a gospodin vucic je oličenje mentalne stabilnosti i normalnosti

Divljaci.
Samo maloumnici prave revolucije i pale svoje institucije.
Postoje i drugi nacini, a prvi je ne dozvoliti da dodje do revolucije.

И ја сам наклоњенији државном удару.

А и наш Председник их воли, и радо спомиње.

Koliko je Aleksandru Vučiću pao rejting za poslednjih 10 meseci ?
Svaki dan mu pada. Kruni se kao klip prezrelog kukuruza.
Godina je bila gadna (suša je uništila paore) cena kukuruza se udvostručila (to se prenosi i na cenu stoke i mesa). Struja poskupljuje(a to znači i ostalo) a EPS je u ogromnim gubicima..
Ne čeka Vučića ništa lepo u naredne dve godine. Narod polako otvara oči.
U početnim protestima studenti su napuštali proteste na prve znakove primitivizma i nasilja.. i broj građana na protestima se povećavao.
Treba se vratit na mirne proteste.. Društvene mreže, snimci mobilnim telefonima pariraju režimskim medijima. Internet se širi kao i istina o vladaocu i stanju u državi.
Finisira kosovo, Hoce da nas potruje - pada mu rejting
Nepalci samaraju za mnogo manje stvari
I mi sebe smatramo slobodarskim narodom?

Za to što bi ti hteo je ključ Dačić - policija (kao i 5. oktobra).
Ključni su i protesti protiv Rio Tinta (interes Zapada da on ispuni obećanja) i Expo (da se nakradu pre pada). Sve ga to ruši.
To im se ne sme dozvoliti... Ako treba još veći protesti (nego što smo imali 15. marta u BG).

Ako bi priveli "ludilo" kraju, svejedno nas čekaju dve jako teške godine koje bi bile pogubne za novu vlast.
Ne treba nama nikakvo Ludilo, samo istrajnost u protestima i masovnost.

Mogli su studenti da protestvuju i uz nastavu. .. ali su očekivali sveopštu podršku (da Srbija stane) Srbija nije stala, nisu imali dovoljno podrške.
Hajde da ispravimo to. Pod masovnim protestima uskratiće mu podršku i Evropa i Rusi i njegovi članovi i simpatizeri.

Pitaj Hrvatice, jel imaju one takve želje...
Nemaju, ima Hrvata koji su s Filipinkama, nikada vidio ili čuo da neki Filipinac ima Hrvaticu.. isto tako nikada vidio ili cuo da neki Hrvat ima Nepalku ili neki Nepalac Hrvaticu.Nepalcli su totalno s strane, nisu kršćani, uglavnom ne znaju engleski, a brate mili nije im ni higijena baš na razini.

Za to što bi ti hteo je ključ Dačić - policija (kao i 5. oktobra).
Ključni su i protesti protiv Rio Tinta (interes Zapada da on ispuni obećanja) i Expo (da se nakradu pre pada). Sve ga to ruši.
To im se ne sme dozvoliti... Ako treba još veći protesti (nego što smo imali 15. marta u BG).

Ako bi priveli "ludilo" kraju, svejedno nas čekaju dve jako teške godine koje bi bile pogubne za novu vlast.
Ne treba nama nikakvo Ludilo, samo istrajnost u protestima i masovnost.

Mogli su studenti da protestvuju i uz nastavu. .. ali su očekivali sveopštu podršku (da Srbija stane) Srbija nije stala, nisu imali dovoljno podrške.
Hajde da ispravimo to. Pod masovnim protestima uskratiće mu podršku i Evropa i Rusi i njegovi članovi i simpatizeri.
Haha nemoguće da si ozbiljan,ovo mora da je neko trolovanje mahersko

Finisira kosovo, Hoce da nas potruje - pada mu rejting
Nepalci samaraju za mnogo manje stvari
I mi sebe smatramo slobodarskim narodom?
Da. Ali ne moramo baš svakog vladara i tiranina da "smenjujemo" i njihove porodice proteramo.
Hoćemo u demokratsko društvo. Ne ide to.
Važnije je da svi krivci budu procesuirani nakon pada sa vlasti.
Nije daleko ni 2027.g.

od svih uvoznih radnika Nepalci su ponajbolji, fin narod, vredni su i radni
I ja sam isto zaključio, a imao sam iskustva sa gomilom drugih, naročito iz Azije. Tihi, vredni, fini, rade mučenici i fizički najteže poslove, a kad ih pogledaš građe su kao naša deca.
Ali eto, prekipelo i njima.

Haha nemoguće da si ozbiljan,ovo mora da je neko trolovanje mahersko
Da. Da su tvoja deca tamo, isto bi mislila ?
Jesu li tvoja deca među "blokaderima" ?

Spustite loptu.... Lako je huškati.. To su radili i Šešelj i Vučić...Borimo se onako kako su studenti zamislili i kako je sve počelo. Ne gubimo živce. To prepuštamo vlastima.

Da. Ali ne moramo baš svakog vladara i tiranina da "smenjujemo" i njihove porodice proteramo.
Nije daleko ni 2027.g.
spremi se za ove scene u evropi

Da. Da su tvoja deca tamo, isto bi mislila ?
Jesu li tvoja deca među blokaderima" ?

Spustite lopti... Borimo onako kako su studenti zamislilo i kako je sve počelo. Ne gubimo živce. To prepuštamo vlastima.
Naravno da jesu i narawno da to neutiče na moje mišljenje

Nije daleko ni 2027.g.
Da smenjujemo kako treba vec bi imali demokratiju

Back