Šta se događa u Nepalu; izveštaj iz prve ruke

Svi znamo da domaci blokaderi piculici danima slave uspeh obojene revolucije i nasilnog drzavnog prevrata u Nepalu.

U medjuvremenu kao rezultat prevrata i obojene revolucije U NEPALU JE ZAVLADALA GLAD

Tako javljaju mediji

Sve je spaljeno unisteno, prodavnice ne rade, opljackane su, nema hrane, narod gladuje.

To je "sreca" koju zele da nam u Srbiji uvedu i nasi blokaderi piculici.
Ma da za jedan dan zavladala grad.
Pa gde si nasao nas Srbe sa tim.
Mi koji smo ceo zivot u ratovima, sankcijama, koroni.
Pa svako ima konzerve i dzem i tursije bar za mesec dana da prezivi.

Ma da za jedan dan zavladala grad.
Pa gde si nasao nas Srbe sa tim.
Mi koji smo ceo zivot u ratovima, sankcijama, koroni.
Pa svako ima konzerve i dzem i tursije bar za mesec dana da prezivi.

pa nepal je siromasna zemlja

nemaju ljudi pune magacine hrane

prodavnice su spaljene opljackane nista ne radi

cak i da imas pare nemas gde da kupis

pogledaj samo koliko spaljenih lokala automobila

ko u takvim uslovima cak i da ima robu moze da posluje?

Боји се, јадан, да неће бити исплате за ботовање.

Сиротиња, шта ћеш.

vidi kako je divno u Nepalu

Nema policije vojske drzave sve se raspalo

razularena banda hapsi policajce i vodi ih ko zna gde . mozda i na streljanje

Bande pljackaju lokale, nista ne radi , zavladala glad

To hocete i u srbiji a?

Svi znamo da domaci blokaderi piculici danima slave uspeh obojene revolucije i nasilnog drzavnog prevrata u Nepalu.

U medjuvremenu kao rezultat prevrata i obojene revolucije U NEPALU JE ZAVLADALA GLAD

Tako javljaju mediji

Sve je spaljeno unisteno, prodavnice ne rade, opljackane su, nema hrane, narod gladuje.

To je "sreca" koju zele da nam u Srbiji uvedu i nasi blokaderi piculici.
U majku mu.... informer radi i trecu smenu

20250911_085331.jpg

Da li ce u Vucicevom novom Falkonu biti mesta makar za dva ili tri bota sa Krstarice ili ce i oni prdnuti u cabar?
Za druge ne znam, ali ja kao Danny iz "Blood Diamond" mislim ostati držati položaj, dok se Председник Републике Србије, Господин Председник Александар Вучић, ne ukrca na avion. Ni blokader Đuro neće spriječiti polijetanje tog aviona.

У Непалу је на власти Комунистичка партија у коалицији са Конгресном странком , а протесте предводи Маостички центар, дакле реч је о фракцијском обрачуну комуниста.
sta se onda sns uzjogunio, botovi samo kljucaju? zort?

Što je @Тихи tako hiperaktivan danas ?

Mladi (nisu samo studenti) u Nepalu su razoružali policiju i pohapsili one koji su ih tukli.

Vojska je htela da spase premijera ( da pobegne avionom) ali su Mladi zapretili da će i njima zapaliti kuće.
Vojska je prešla na stranu naroda, čuva granice (da niko ne izađe) i pun aerodrom - mnogo aviona i helikoptera čeka dozvolu za poletanje, ali narod i vojska ne daju.
sns ce da uvati aljekove letece taksije, samo da ih posalju kinezi, na ekspo, moze djura do sutra da blokira aerodrom, plan za bekstvo je razrdjen vec do detalja :mrgreen:

@Тихи , izdrzi, znam da je tesko, ali za av-a

Ja se najviše pitam da li su ti prosvjednici prošli obuku na FF- u u Zagrebu, isto kao i prosvjednici u Srbiji?
Vuksi, zanimljivo je ovo.
Trebalo bi otvoriti temu u kojoj se uspoređuju filozofi koje uzgaja Zagreb, VS. filozofa koji predstavljaju Beograd.
Koji od ta dva fakulteta je veći rasadnik petokolonaštva.
Osobno se nadam da je to FFZG.
Daleko od toga da Srbima ne želim uništenje, ali mi je nekako za nijansu slađe uništenje Hrvata.

...

EDIT

Nego, kada malo bolje razmislim, jednako bi me veselilo jedno i drugo.

Back