(ВИДЕО) Блокирали друштвене мреже, млади упали у Парламент! Много мртвих у Непалу

И ја сам наклоњенији државном удару.

А и наш Председник их воли, и радо спомиње.
Naravno; u drzavnom aparatu sigurno postoje rodoljubi koji su sposobni da veleizdajnika i njegovu bandu pohapse i osude.

Sad će Gurke da ih pojedu za doručak

1757436676343.png

I ja sam isto zaključio, a imao sam iskustva sa gomilom drugih, naročito iz Azije. Tihi, vredni, fini, rade mučenici i fizički najteže poslove, a kad ih pogledaš građe su kao naša deca.
Ali eto, prekipelo i njima.

Zahebana je to nacija, ima tu svačega ima ih izdržljivih do granica nesvatljivih ljudskom umu (Šerpasi), ali borbenih kao niko u svetu (Gurke)

Naravno da jesu i narawno da to neutiče na moje mišljenje
Aham,.. a jesi li i ti malo pomogla ?
jesi li bila u Nišu 1. III, ?,.. u Beogradu 15. marta,.. hoćeš li ići 1. novembra u Novi Sad ?
Ili ćeš odavde sa Krste ostrašćeno da ih bodriš ?.. i priželjkuješ nepalski scenario ( pod nadimkom luda nasta )

Aham,.. a jesi li i ti malo pomogla ?
jesi li bila u Nišu 1. III, ?,.. u Beogradu 15. marta,.. hoćeš li ići 1. novembra u Novi Sad ?
Ili ćeš odavde sa Krste ostrašćeno da ih bodriš ?.. i priželjkuješ nepalski scenario ( pod nadimkom luda nasta )
Swuda sam bila i bitju opet
I nije mi to nadimak no prawo ime i prezime,imaj poštowanja!

Zgubidani se napalili na Nepal,ali opet samo na internetu.
Zgubidani sa teme koliko ste pendreka dobili u zadnjih 10 mjeseci.?
Cekate da vam budale odrade posao?
Opet ti?! Rekla sam ti da pendrek ima dvije strane. Gledaćeš, samo budi strpljiv malo.

Back