C0NSIGLIERI
Buduća legenda
- Poruka
- 44.423
Naravno; u drzavnom aparatu sigurno postoje rodoljubi koji su sposobni da veleizdajnika i njegovu bandu pohapse i osude.И ја сам наклоњенији државном удару.
А и наш Председник их воли, и радо спомиње.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naravno; u drzavnom aparatu sigurno postoje rodoljubi koji su sposobni da veleizdajnika i njegovu bandu pohapse i osude.И ја сам наклоњенији државном удару.
А и наш Председник их воли, и радо спомиње.
I ja sam isto zaključio, a imao sam iskustva sa gomilom drugih, naročito iz Azije. Tihi, vredni, fini, rade mučenici i fizički najteže poslove, a kad ih pogledaš građe su kao naša deca.
Ali eto, prekipelo i njima.
Aham,.. a jesi li i ti malo pomogla ?Naravno da jesu i narawno da to neutiče na moje mišljenje
Krišna i Buda se krste...Ko bi rekao da su Nepalci ovakav zivac.
Swuda sam bila i bitju opetAham,.. a jesi li i ti malo pomogla ?
jesi li bila u Nišu 1. III, ?,.. u Beogradu 15. marta,.. hoćeš li ići 1. novembra u Novi Sad ?
Ili ćeš odavde sa Krste ostrašćeno da ih bodriš ?.. i priželjkuješ nepalski scenario ( pod nadimkom luda nasta )
Daj Bože. Neće valjda i Nepalci ,,preći,, Bosance?!vako ce u srpskoj kad im pokazu bilans stanja pod dodikom.
pre no u srbiji.
Opet ti?! Rekla sam ti da pendrek ima dvije strane. Gledaćeš, samo budi strpljiv malo.Zgubidani se napalili na Nepal,ali opet samo na internetu.
Zgubidani sa teme koliko ste pendreka dobili u zadnjih 10 mjeseci.?
Cekate da vam budale odrade posao?
Nepalci weć i jesu podgrupa bosanaca,to je isti narod,tolko neznaš istoriu i genealogijuDaj Bože. Neće valjda i Nepalci ,,preći,, Bosance?!
Žandarmerija?!Zandarmeriji izdati naredjenje da namarise i zgubidane i cacije.
Nikad ne reci nikad!Ovaj vec otisao na tv da nas ubedi kako je hrabar i kako ga ovo ne dotice
Vidjela sam. Samo im još Gadafi fali.Nepodsmewaj im se tosu heroi srbie
Pokazi im da i ti imas pendrek,ali mnogo savitljiviji od njihovog.Žandarmerija?!![]()
Pokaži ti! Čisto da se ljudi malo oraspolože.Pokazi im da i ti imas pendrek,ali mnogo savitljiviji od njihovog.