(ВИДЕО) Блокирали друштвене мреже, млади упали у Парламент! Много мртвих у Непалу

Ocekujem ovo i u Srbiji. Prelepo.
Ne.
Mi smo tu lekciju naučili. I nije prelepo.

I onda ti ostane ruglo koje gledaš svaki dan i kaješ se što nisi bio pametniji.

Oni (Nepalci) su primer našoj vlasti jer pametan uči na tuđim greškama.
Nama nisu. Oni su primitivci.

Ne.
Mi smo tu lekciju naučili. I nije prelepo.

I onda ti ostane ruglo koje gledaš svaki dan i kaješ se što nisi bio pametniji.

Oni (Nepalci) su primer našoj vlasti jer pametan uči na tuđim greškama.
Nama nisu. Oni su primitivci.
Sve ok, ali posljednja rečenica?! Da mi nismo možda evropljani? Tu smo mi negdje, u 5 dkg.

Nema botova na temi, sigurno su im ove scene strasne za gledanje jer oni ne podrzavaju
nasilje i gnusaju ga se..............

Цениш да им се не свиђа непалски сценарио?

Мада сигурно пуштају у гаће од среће закључно са оним делом где полиција пуца на демонстранте.

После срећа нестаје...а у гаће креће нешто друго.

Lake Bell Food GIF by Adult Swim

Sve ok, ali posljednja rečenica?! Da mi nismo možda evropljani? Tu smo mi negdje, u 5 dkg.
Mi bi u Evropu).
Dovoljno je da jednom mesečno izađemo na proteste (ev. dva-put) da pokažemo snagu i oni će polako da odlepršaju iz SNS-a...
Znam primere gde je otac policajac ili žandar a deca u suprotnom taboru...
Ne treba klonuti duhom, treba pojačavati pritisak brojnošću na protestima i to će biti put ka pobedi.

Oni ce da se smeju i da nastave sa pljačkom.

U Srbiji nije problem nekoliko kvarnih političara, već izuzetno dobro organizovana mafija koja pod komandom ima i zvanicne oruzane snage zemlje, i svoju mafijasku vojsku.

Situacija kakva postoji samo u pojedinim africkim zemljama.
Koliko je Aleksandru Vučiću pao rejting za poslednjih 10 meseci ?
Svaki dan mu pada. Kruni se kao klip prezrelog kukuruza.
Godina je bila gadna (suša je uništila paore) cena kukuruza se udvostručila (to se prenosi i na cenu stoke i mesa). Struja poskupljuje(a to znači i ostalo) a EPS je u ogromnim gubicima..
Ne čeka Vučića ništa lepo u naredne dve godine. Narod polako otvara oči.
U početnim protestima studenti su napuštali proteste na prve znakove primitivizma i nasilja.. i broj građana na protestima se povećavao.
Treba se vratit na mirne proteste.. Društvene mreže, snimci mobilnim telefonima pariraju režimskim medijima. Internet se širi kao i istina o vladaocu i stanju u državi.

Back