Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam ni ja za nasilje ali vlast jeste.Ja nisam od onih sto uzvrate hlebom.Kada se nakupi bijes, mora negdje da eksplodira! Nisam za nasilje, ali tlačenje godinama donosi upravo ovo.
Ne.Ocekujem ovo i u Srbiji. Prelepo.
Sve ok, ali posljednja rečenica?! Da mi nismo možda evropljani? Tu smo mi negdje, u 5 dkg.Ne.
Mi smo tu lekciju naučili. I nije prelepo.
I onda ti ostane ruglo koje gledaš svaki dan i kaješ se što nisi bio pametniji.
Oni (Nepalci) su primer našoj vlasti jer pametan uči na tuđim greškama.
Nama nisu. Oni su primitivci.
Nema botova na temi, sigurno su im ove scene strasne za gledanje jer oni ne podrzavaju
nasilje i gnusaju ga se..............
e,tako se to radi a ne ovi caci da se provuku nekaznjenoŠta mislite, hoće li i u Srbiji biti sličan scenario?
Pošto su naši lopovi na vlasti bar 5 puta gori od njih, nepalski scenario bi bio nešto najblaže moguće
https://n1info.rs/svet/neredi-i-demonstracije-u-nepalu-zapaljen-parlament/
Mi bi u Evropu).Sve ok, ali posljednja rečenica?! Da mi nismo možda evropljani? Tu smo mi negdje, u 5 dkg.
nema iritantnijih i debilnijih kretena od tih neduhovitih degenerika s tvintera
Kad smo kod HR, znač li ovo još više Nepalaca u HR?Nadamo se sličnim prizorima i u Hr...
Koliko je Aleksandru Vučiću pao rejting za poslednjih 10 meseci ?Oni ce da se smeju i da nastave sa pljačkom.
U Srbiji nije problem nekoliko kvarnih političara, već izuzetno dobro organizovana mafija koja pod komandom ima i zvanicne oruzane snage zemlje, i svoju mafijasku vojsku.
Situacija kakva postoji samo u pojedinim africkim zemljama.
Ti ljudi žive od izmišljana vesti, bilo kojoj strani da pripadaju.nema iritantnijih i debilnijih kretena od tih neduhovitih degenerika s tvintera![]()
A mi uvozimo Gance (Gancije, Ganjane?), Indijce, Pakistance...
![]()