skura58
Zaslužan član
- Poruka
- 100.370
Da li znate da je bilo masovno trovanje Bosanaca ???
Jeli su žumanca iz Kinder jaja !
Došao Japanac u Sarajevo i kolege ga vodale okolo pa najzad stigli i do akvarijuma. Stoji Japanac, gleda ribe, onda pogleda udesno a sve ribe se okrenu udesno. On pogleda ulevo, sve ribe se okrenu ulevo i tako redom.
- Šta to bolan radiš, pita Mujo.
- To je Tao, veština kojom čovek, zahvaljujuci svom nadmoćnom umu, gospodari nižim vrstama, kaže ponosno Japanac.
Svidi se to Muji pa počne da navaljuje da nauče i njega. Najzad mu Japanac objasni da se treba koncentrisati na ribe, pustiti da snaga vašg uma ovlada njihovim i da se rezultati vrlo brzo postižu.
Vrati se Japanac posle pola sata a ono Mujo stoji pred akvarijumom, blene u njega, ne trepće i lagano otvara i zatvara usta...
Otvorili Mujo i Haso lekarsku ordinaciju u Švajcarskoj. Dobro im je krenulo i pacjenti počeše sve češće da dolaze. Videli to Švajcarci, pa odluče da pošalju jednog lekara da vide u čemu je tajna njihovog uspeha.
Ulazi lekar u ordinaciju i obrati se Muji:
"Imam problema sa čulom mirisa"
"Haso!", vikne Mujo, "Ljek broj pet!"
Donese Haso kantu govana i tutne Švajcarcu pod nos.
"Ala smrdi..", vikne ovaj.
"Piši izlječen!". kaže Mujo Hasi.
Kako je vreme prolazilo za Švajcarske lekare ne ostade ni jedan pacijent. Odlučiše oni opet da pošalju istog lekara i rekoše mu da sada pazi šta radi.
Opet on dolazi kod Muje i kaže:
"Nedavno sam imao nesreću i izgubio sam pamćenje, ničega se ne sećam"
"Haso!", vikne Mujo, "Lijek broj pet!".
"Ne!",ote se Švajcarcu.
"Haso, piši izlječen."
- Auu... Mujo, što si pocrneo - rece Haso - jesil' bio na moru?
- Aha, u Doboju. - odgovori Haso.
- Ali Mujo, Doboj nije na moru!
Nije? A zatooo se ja pitam što je daleko plaža!!
Zadesili se Mujo i Haso na aerodromu pa ce Mujo:
- Je li bolan Haso, kako bre ovi mogu da otimaju avijone kad su ovako ogromni?
- Pa ne otimaju oni njih dok su ovde na zemlji veliki budalo, već kad su gore na nebu malecki
Krenuli Mujo i Hasa na maskenbal, pa Muja pita Hasu:
-Jel', bolan, Haso šta će ti ta čačkalica u dupetu?
A Haso odgovara:
-To sam se ja, bolan, maskir'o u ratluk.
Rešio Haso da nauči sina da pliva, pa ga baci u Drinu i poče da viče...
- Maši rukama Mujice , maši !
- Maši rukama bolan , maši !
- Ma maši rukama kad ti kažem !!!
- E, *******.
Došao Mujo na posao i obuo jednu crnu i jednu žutu cipelu. Video ga šef i poslao ga kući da se preobuje.
-Al će šef da se iznenadi kad se vratim, ja i kući imam jednu crnu i jednu žutu cipelu.
Ide Muja ulicom i naleti na Hasu.
De s', bolan, Haso, jeb'o ti ja mater!
- Što, je l' tvoja bolesna?
Sede u vigvamu Vinetu, Old Šetrhend i Mujo. U neko doba napolju se začu neko šuškanje. Diže
se Vinetu i izade.Ču se zvuk "TAP!!!", ulazi Vinetu sa modrim okom, seda i ne govori ništa.
Opet nesto šuška napolju. Diže se Old Šetrhend i izađe. Ču se zvuk "TAP!!!", ulazi Old Šetrhend
sa modrim okom, seda i ne govori nista. Opet se čuje neko šuškanje. Diže se Mujo i izađe.Ču se
zvuk "TAP!!! TAP!!!", ulazi Mujo sa modra oba oka seda i ne govori ništa. Progovori Vinetu:
-Beli brat Mujo dvaput stao na grabulju!?
Sreli se Bosanac i Indijanac.
Kaže Bosanac: "Haug, crveni brate!"
Kaže Indijanac: "Haug, Drvo Koje Govori!"
Zaposlio se Muja u firmi koja se bavi gradnjom puteva a njemu dali da farba belu liniju po sredini puta. Posle tri dana zove njega šef i kaze: Pa dobro bre Mujo šta je to s tobom, koliko vidim prvi dan si ofarbao 2 km puta, drugi dan svega 500m, dobro ajde ni to nije loše ali danas bre samo 3 m ?!
A Muja: Da ali znaš li ti gde je kantica.
Pita Muja Hasu:
-Bolan Haso,drkaš li ti a?
-Drkam bolan Mujo.
-Kol'ko tražiš za ruke?
Jeli su žumanca iz Kinder jaja !
Došao Japanac u Sarajevo i kolege ga vodale okolo pa najzad stigli i do akvarijuma. Stoji Japanac, gleda ribe, onda pogleda udesno a sve ribe se okrenu udesno. On pogleda ulevo, sve ribe se okrenu ulevo i tako redom.
- Šta to bolan radiš, pita Mujo.
- To je Tao, veština kojom čovek, zahvaljujuci svom nadmoćnom umu, gospodari nižim vrstama, kaže ponosno Japanac.
Svidi se to Muji pa počne da navaljuje da nauče i njega. Najzad mu Japanac objasni da se treba koncentrisati na ribe, pustiti da snaga vašg uma ovlada njihovim i da se rezultati vrlo brzo postižu.
Vrati se Japanac posle pola sata a ono Mujo stoji pred akvarijumom, blene u njega, ne trepće i lagano otvara i zatvara usta...
Otvorili Mujo i Haso lekarsku ordinaciju u Švajcarskoj. Dobro im je krenulo i pacjenti počeše sve češće da dolaze. Videli to Švajcarci, pa odluče da pošalju jednog lekara da vide u čemu je tajna njihovog uspeha.
Ulazi lekar u ordinaciju i obrati se Muji:
"Imam problema sa čulom mirisa"
"Haso!", vikne Mujo, "Ljek broj pet!"
Donese Haso kantu govana i tutne Švajcarcu pod nos.
"Ala smrdi..", vikne ovaj.
"Piši izlječen!". kaže Mujo Hasi.
Kako je vreme prolazilo za Švajcarske lekare ne ostade ni jedan pacijent. Odlučiše oni opet da pošalju istog lekara i rekoše mu da sada pazi šta radi.
Opet on dolazi kod Muje i kaže:
"Nedavno sam imao nesreću i izgubio sam pamćenje, ničega se ne sećam"
"Haso!", vikne Mujo, "Lijek broj pet!".
"Ne!",ote se Švajcarcu.
"Haso, piši izlječen."
- Auu... Mujo, što si pocrneo - rece Haso - jesil' bio na moru?
- Aha, u Doboju. - odgovori Haso.
- Ali Mujo, Doboj nije na moru!
Nije? A zatooo se ja pitam što je daleko plaža!!
Zadesili se Mujo i Haso na aerodromu pa ce Mujo:
- Je li bolan Haso, kako bre ovi mogu da otimaju avijone kad su ovako ogromni?
- Pa ne otimaju oni njih dok su ovde na zemlji veliki budalo, već kad su gore na nebu malecki
Krenuli Mujo i Hasa na maskenbal, pa Muja pita Hasu:
-Jel', bolan, Haso šta će ti ta čačkalica u dupetu?
A Haso odgovara:
-To sam se ja, bolan, maskir'o u ratluk.
Rešio Haso da nauči sina da pliva, pa ga baci u Drinu i poče da viče...
- Maši rukama Mujice , maši !
- Maši rukama bolan , maši !
- Ma maši rukama kad ti kažem !!!
- E, *******.
Došao Mujo na posao i obuo jednu crnu i jednu žutu cipelu. Video ga šef i poslao ga kući da se preobuje.
-Al će šef da se iznenadi kad se vratim, ja i kući imam jednu crnu i jednu žutu cipelu.
Ide Muja ulicom i naleti na Hasu.
De s', bolan, Haso, jeb'o ti ja mater!
- Što, je l' tvoja bolesna?
Sede u vigvamu Vinetu, Old Šetrhend i Mujo. U neko doba napolju se začu neko šuškanje. Diže
se Vinetu i izade.Ču se zvuk "TAP!!!", ulazi Vinetu sa modrim okom, seda i ne govori ništa.
Opet nesto šuška napolju. Diže se Old Šetrhend i izađe. Ču se zvuk "TAP!!!", ulazi Old Šetrhend
sa modrim okom, seda i ne govori nista. Opet se čuje neko šuškanje. Diže se Mujo i izađe.Ču se
zvuk "TAP!!! TAP!!!", ulazi Mujo sa modra oba oka seda i ne govori ništa. Progovori Vinetu:
-Beli brat Mujo dvaput stao na grabulju!?
Sreli se Bosanac i Indijanac.
Kaže Bosanac: "Haug, crveni brate!"
Kaže Indijanac: "Haug, Drvo Koje Govori!"
Zaposlio se Muja u firmi koja se bavi gradnjom puteva a njemu dali da farba belu liniju po sredini puta. Posle tri dana zove njega šef i kaze: Pa dobro bre Mujo šta je to s tobom, koliko vidim prvi dan si ofarbao 2 km puta, drugi dan svega 500m, dobro ajde ni to nije loše ali danas bre samo 3 m ?!
A Muja: Da ali znaš li ti gde je kantica.
Pita Muja Hasu:
-Bolan Haso,drkaš li ti a?
-Drkam bolan Mujo.
-Kol'ko tražiš za ruke?