Vic dana!!!

Шпанска серија у три епизоде...

Долази ћерка код оца да тражи благослов за удају.
- Тата, ја сам се много заљубила, хоћу да се удам!
-Па у кога си се заљубила?
-У оног Рикарда што ради у твојој фирми и много се волимо!
-Знаш шта ћеро, морам да ти кажем да не можеш да се удаш за њега, знаш, ја сам некад давно имао везу, Рикардо је твој полубрат, али немој молим те да кажеш мајци.

Девојка се сва избедачила, туговала неколико месеци и кад је коначно нашла нову љубав, опет долази код оца:
-Тата, ја сам се поново заљубила, имам дечка много се волимо и хоћемо да се венчамо!
-Па у кога си се сад заљубила?
-У оног Мануела, што исто ради у твојој фирми.
-Знаш шта ћеро, мени је опет стварно жао, али ја сам својевремено имао још једну аферу, и Мануел је твој полубрат, не можеш да се удаш за њега!

Она се опет сва избедачила, није знала шта да ради и реши да се ипак пожали мајци.
-Мама, ја сам била двапут пред венчањем, али ме је тата спречио, јер су обојица били моја полубраћа из његових афера!
-Ћерко удај се слободно, није он твој отац!

Ukrca se casna sestra u voz, sedne u kupe i voz krene.

Vozi se ona kad preko puta ugleda poznato lice.

Zena, sredjena, bunda, nakit, kozne cizme, ludi komplet, frizura, nokti.

Gledaju se one u cudu, gledaju...
E jesi to ti, Nadice? Kako si? Dugo se nismo videle!
Ispricaju se one gde je koja bila svih ovih godina, sta se dogodilo i tako dalje.

Ne da casnoj sestri vrag mira pa je pita:
-Nemoj se ljutiti, ali ova bunda, kako...?
Kaze zena:
-Ma, neugodno mi je, ali jedna divna noc i evo.
Voze se one dalje, kad opet casna:
-Izvini, ali ove cizme, otkud....?
-Ma, bas mi je neugodno, ali jedan prekrasan vikend, i evo..
Casna sestra:
-Cuj, ovaj komplet, ta ogrlica, kozna torba...?
-Ma, eto, jedno prekrasno zimovanje, i evo...
Rastanu se one na stanici, odu svaka svojim putem.

Casna sestra dodje u samostan, vec je bilo kasno, skine se, pomoli i legne.
Kad usred noci cuje neko tiho kuca!

Casna sestra upita:
-Ko je?
-Ja sam, fra Jozo! - tiho ce fratar.
Casna sestra:
-JEBI SE TI I TVOJE KARAMELE!!! ***

Na simpozijumu pivara ljudi u pauzi otišli nešto da popiju.
I tako, predstavnik Heinekena naruči Heineken, onaj iz Goessera naruči Goesser, onaj iz Stelle naruči Stellu, samo Irac iz Guinnessa naruči Pepsi.
Pitaju ga ostali: "Pa dobro, kako možeš na simpozijumu pivara da naručiš Pepsi?"
A on će: "Maa... Kad nećete vi pivo, neću ni ja."

:mrgreen:

Kupe Mujo i Haso psa ptičara i krenu u lov. Čitavog dana su lovili, ali bezuspešno. Uveče će Haso, mrtav umoran: "Mujo, bolan, ili ovo nije pas ptičar, ili ga mi ne bacamo dovoljno visoko...:)

udje mladic u apoteku i trazi lek protiv proliva.Apotekarka ga gleda i razmislja,steta mlad,lep decko,a mora da se muci i da mu lekove i naplati.Kad je izasao vidi da je pogresila i da mu je dala lekove za smirenje..............
Posle nedelju dana opet mladic udje u apoteku,spusta ono pakovanje od lekova i kaze:Dajte mi jos 3 od ovih lekova.Apotekarka pita:Jeste li vi onaj mladic od prosle nedelje sto je imao proliv?Jesam i imam ga jos uvek ali bas me ni najmanje ne sekira.

Na času logike Perica je toliko prdnuo, da se u celoj učionici osetio smrad. Učiteljica ga odmah istera napolje. Perica počeo da psuje:
• ***** ti logiku...
Direktor ga upita zašto psuje logiku. A Perica kaže:
• Mene su isterali napolje da udišem svež vazduh a oni udišu smrad.

Došla baba kod lekara sa ubodenim nožem u koleno.
Doktor je pita:
- Šta si to radila baba?
A ona će:
- Htela sam da izvršim samoubistvo !!!
- Pa kako to u koleno ? -pita je doktor.
- Rekli mi: ubodi se dva prsta ispod sise !!!

Dakle, oglas jedne zenske osobe...

Mladog i uspešnog muškarca,

sa rešenim materijalnim i stambenim pitanjem, simpatičnog i veselog,

velikodušnog i odanog,

koji ne pije, ne puši i nije narkoman,

sa smislom za humor, načitanog i zabavnog, heteroseksualnog, s atletskim telom, neoženjenog, bez dece i bez tone dosadne rodbine

SAMO HOĆU DA VIDIM!!!

Шпанска серија у три епизоде...

Долази ћерка код оца да тражи благослов за удају.
- Тата, ја сам се много заљубила, хоћу да се удам!
-Па у кога си се заљубила?
-У оног Рикарда што ради у твојој фирми и много се волимо!
-Знаш шта ћеро, морам да ти кажем да не можеш да се удаш за њега, знаш, ја сам некад давно имао везу, Рикардо је твој полубрат, али немој молим те да кажеш мајци.

Девојка се сва избедачила, туговала неколико месеци и кад је коначно нашла нову љубав, опет долази код оца:
-Тата, ја сам се поново заљубила, имам дечка много се волимо и хоћемо да се венчамо!
-Па у кога си се сад заљубила?
-У оног Мануела, што исто ради у твојој фирми.
-Знаш шта ћеро, мени је опет стварно жао, али ја сам својевремено имао још једну аферу, и Мануел је твој полубрат, не можеш да се удаш за њега!

Она се опет сва избедачила, није знала шта да ради и реши да се ипак пожали мајци.
-Мама, ја сам била двапут пред венчањем, али ме је тата спречио, јер су обојица били моја полубраћа из његових афера!
-Ћерко удај се слободно, није он твој отац!

Vrhunac španske serije je kada Rikardo sazna da je sam sebi majka.

Back