Курир_Ђокица
Poznat
- Poruka
- 7.738
ajde vajni muskarci...
jel moguce da je neko u vezi 11 dana a da ne moze da zivi bez te osobe i da se neverovatno veze..??? sa muske strane gledista...
ako je mnooogo zagoreo......da
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ajde vajni muskarci...
jel moguce da je neko u vezi 11 dana a da ne moze da zivi bez te osobe i da se neverovatno veze..??? sa muske strane gledista...
pitanje: kad ste ga poslednji put izdrkali, jel ste primetili da ste se manje prose.ravali na ovoj temi?![]()
ja znam da vi žene želite da budete posebne "one&only" ali moram da te razočaram i da ti kažem da je samo to......mada ja da sam žena bilo kakvo "vrtenje oko malog prsta" smatram uspehom![]()

znaci sebe treba da smatram uspesnom zenom.. idemoooooooo![]()
you are "on the fire"!!! 

nije na meni da sudimZnaco muskarci prave problem na temi?

Moguce je ako sam joj potpisao menicu za zirantaajde vajni muskarci...

iiii crno dete!pitanje: kad ste ga poslednji put izdrkali, jel ste primetili da ste se manje prose.ravali na ovoj temi?![]()

vish ti to ...![]()
![]()
truckere...izjebba nas mala nabrzaka...
sta je sad

ajde vajni muskarci...
pa kolko se secam ja tebe nisam izyebala
e trebash mi ovi dana da se dogovorimo neshto![]()

NIsam, ja se stalno pros.eravampitanje: kad ste ga poslednji put izdrkali, jel ste primetili da ste se manje prose.ravali na ovoj temi?![]()

ajde vajni muskarci...
that's rightyou are "on the fire"!!!
![]()

Moguce je ako sam joj potpisao menicu za ziranta
Sledeca

Može, ako je seka persa![]()
NIsam, ja se stalno pros.eravam
a skapirala sam, gledas sebe u ogledalu...
Jeste, ako si mu prva u životu, a ako ne... folira te![]()

Cupkice,dok ti zavrsis fax,zaposlis se,dobijes resenje za stalno,prodje voz.
Da,treba i da te udamo![]()

Sta ti ces tad da cekas resenje za staracki dom..?? hehehe, salim se...
Eee, necete mene lako da udate..![]()

Ovo je biloBoga mi neće......![]()

Boga mi neće......![]()

naravno, jos jedno najmanje 10 godina... al najmanje.. da prozivim i ja malo...![]()

da.... da... a kad napuniš 50 onda ćeš razmiljati o tome da ideš na put oko sveta, pa kad se vratiš onda ćeš se udati.......... jel sam pogodila?![]()