Vi pitajte,mi pomazemo.

pitanje: kad ste ga poslednji put izdrkali, jel ste primetili da ste se manje prose.ravali na ovoj temi? :D
iiii crno dete! :rumenko:

:rumenko:
a055.gif

truckere...izjebba nas mala nabrzaka...
vish ti to ... :roll:

sta je sad :cool:
moracemo ovo da raspravimo znas :per:

pitanje: kad ste ga poslednji put izdrkali, jel ste primetili da ste se manje prose.ravali na ovoj temi? :D
NIsam, ja se stalno pros.eravam :kafa:
ajde vajni muskarci...

jel moguce da je neko u vezi 11 dana a da ne moze da zivi bez te osobe i da se neverovatno veze..??? sa muske strane gledista...

Jeste, ako si mu prva u životu, a ako ne... folira te ;)

that's right :ok: you are "on the fire"!!! :super::mrgreen:

jupiiiiiii jaj!!! :super:

Moguce je ako sam joj potpisao menicu za ziranta:)
Sledeca

Samo da zavrsim fax, pa da nadjem posao i udjem u stalni radni odnos i eto me kod tebe da mi potpises al ti da placas sve.. :hahaha:

Može, ako je seka persa :D

NIsam, ja se stalno pros.eravam :kafa:

a skapirala sam, gledas sebe u ogledalu... :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Jeste, ako si mu prva u životu, a ako ne... folira te ;)

taj smajlic na kraju mi govori vise od hiljadu reci.. :worth::lol:;)

da.... da... a kad napuniš 50 onda ćeš razmiljati o tome da ideš na put oko sveta, pa kad se vratiš onda ćeš se udati.......... jel sam pogodila?:manikir:

hehe, neee.. ijuuuuuuuuuuu znas ti koliko je 50 skoro 3 puta od godina koje tek imam.. :D ima vremena.. :D ko zna dal cu biti ziva do tad...

prvo da napunim 18, pa da polozim voznju, onda cu da idem da skacem sa padobranom, aa onda d upisem fax pa malo ludijam e onda eventualno udaja.. sa 50 vec mogu da guram kolica ako mi se cerka ili sin uda/ozeni sa 20-ak sto ja necu dozvoliti.. :D

Back