Predlak
Elita
- Poruka
- 20.551
mene uzasavaju veze i brakovi zasnovani na socijalnom statusu, ekonomskim potencijalima i tako to...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ponela me jedna tema, pa da malo prodiskutujemo.
Dajte, nek' mi neko objasni taj fenomen. Često čujem da se govori kako je neki brak opstao samo zbog dobrog seksa. Pa čekaj, ako ništa drugo ne valja, meni ne bi ni bilo do seksa sa tom osobom
Je l' sam ja blesava, ili šta?![]()
mene uzasavaju veze i brakovi zasnovani na socijalnom statusu, ekonomskim potencijalima i tako to...
još si maliмене ужасавају бракови![]()
Mene samo moj![]()
Pa čekaj, ako ništa drugo ne valja, meni ne bi ni bilo do seksa sa tom osobom![]()
znam coveka, ima mnogo novaca i delatnost u usponu
zena mu nekakva inspektorka
i kao, tako se spojili
kad god pijemo, on udari u zaljenje za nekom koju je voleo
svakog dana odlazi u iznajmljeni stan u kome se shevi sa svalerkom sa kojom ima dobar sesso
znaci , u braku je sa inspektorkom, a ne sa osobom
osoba koju voli zivi u njegovom secanju
a tuca se s nekom trecom, koja zadovoljava njegove nesvakidasnje potrebe, mislim, necu vas zamarati time kakve su to potrebe
i da zakljucim, muka mi je kad pomislim na njegov radni dan
Mene užasava život bez strasti, mislim strasti uopšteno.
William Shakespeare
"Ako ti u pamćenju ne prebiva ni najmanja ludost na koju te navela ljubav, nikad nisi volio."
pa jeste
i ne bih to okarakterisao kao ludosti
to je teznja svake ljudske duse![]()
misliš, kad pomisliš na njegov život?
знаш шта
ово је један од најбољих постова икада![]()
Ponela me jedna tema, pa da malo prodiskutujemo.
Dajte, nek' mi neko objasni taj fenomen. Često čujem da se govori kako je neki brak opstao samo zbog dobrog seksa. Pa čekaj, ako ništa drugo ne valja, meni ne bi ni bilo do seksa sa tom osobom
Je l' sam ja blesava, ili šta?![]()