Veze i brakovi zasnovani na seksu

Ponela me jedna tema, pa da malo prodiskutujemo.

Dajte, nek' mi neko objasni taj fenomen. Često čujem da se govori kako je neki brak opstao samo zbog dobrog seksa. Pa čekaj, ako ništa drugo ne valja, meni ne bi ni bilo do seksa sa tom osobom :eek:
Je l' sam ja blesava, ili šta? :eek:

Ako je u pitanju velika strast, a ona je kao droga, teško ćeš joj se odupreti.
To su oni slučajevi gde svi vide da muž nije normalan i svi joj pričaju da ga otkači, a ona se čudi što joj svi zavide.

I tako se oni isposvađaju, ali se uvek pomire u krevetu.
Droga.

znam coveka, ima mnogo novaca i delatnost u usponu
zena mu nekakva inspektorka
i kao, tako se spojili
kad god pijemo, on udari u zaljenje za nekom koju je voleo
svakog dana odlazi u iznajmljeni stan u kome se shevi sa svalerkom sa kojom ima dobar sesso

znaci , u braku je sa inspektorkom, a ne sa osobom
osoba koju voli zivi u njegovom secanju
a tuca se s nekom trecom, koja zadovoljava njegove nesvakidasnje potrebe, mislim, necu vas zamarati time kakve su to potrebe

i da zakljucim, muka mi je kad pomislim na njegov radni dan

znam coveka, ima mnogo novaca i delatnost u usponu
zena mu nekakva inspektorka
i kao, tako se spojili
kad god pijemo, on udari u zaljenje za nekom koju je voleo
svakog dana odlazi u iznajmljeni stan u kome se shevi sa svalerkom sa kojom ima dobar sesso

znaci , u braku je sa inspektorkom, a ne sa osobom
osoba koju voli zivi u njegovom secanju
a tuca se s nekom trecom, koja zadovoljava njegove nesvakidasnje potrebe, mislim, necu vas zamarati time kakve su to potrebe

i da zakljucim, muka mi je kad pomislim na njegov radni dan

misliš, kad pomisliš na njegov život?

pa jeste
i ne bih to okarakterisao kao ludosti
to je teznja svake ljudske duse:rumenko:

da okončam postovanje večerašnje na divnoj li temi
Uprkos svim proračunatim vezama i ljudima
ovim divnim riječima:
"Ljubav, kazahu nam vidjeoci iz starine,
Zlatni je leptir iz divljine što leprša
i leti obasjanim nebom
I tka sreću srdaca što dođoše iz tmine."
Algernon Swinburne

Ponela me jedna tema, pa da malo prodiskutujemo.

Dajte, nek' mi neko objasni taj fenomen. Često čujem da se govori kako je neki brak opstao samo zbog dobrog seksa. Pa čekaj, ako ništa drugo ne valja, meni ne bi ni bilo do seksa sa tom osobom :eek:
Je l' sam ja blesava, ili šta? :eek:

veza koja počiva samo na sexu je osudjena na propast kad tad, jer nije čoveku jedina potreba u vezi sex. valjda je i razgovor, zagrljaj, poljubac, oslonac.
da nema toga ja ne bih ni bila u vezi, još manje spavala sa tom osobom.
to onda i nije veza u pravom smislu, već čist sex. a ja ne želim čist sex već full time dečka.

Slazem se samo sex..posto bi se trazila kombinacija sa strane u koju se potencijalno zaljubljuje..ili nek nije to..znaci da je opet samo sex i nedostatak..to zblizi kres kombinacije..a one romanticne piknik i deca..to je za starije mislim da to totalno izumire..postovanje i kompatibilnost nista ne znace ako izostane strast

Back