veza sa ozenjenim?

Nikad nisam bila (niti planiram) biti sa ozenjenim.
Moram da primijetim da vecina vas diskutuje moral djevojaka koje su sa ozenjenim muskaricima. E pa, ja mislim da one nemaju nikakvu, ali nikakvu odgovornost prema necijim zenama i djeci, posebno ne ako njihov rodjeni muz/otac ne nalazi za shodno da vodi racuna o njima. Toliko o tom dijelu morala.
E sad, naravno da ovo ne znaci da djevojke treba da budu s ozenjenima iz vise razloga: prvo, neko ko je takav skot prema sopstvenoj djeci i zeni, kakav ce tek skot biti prema ljubavnici (da ne pominjem koliko taj mora da laze zenu, tako da vjerovatno to upraznjava i kod druge, trece, ...ribe, jednostavno je najlakse reci "volim te i stalo mi je, ali znas kako, nije lako zbog djece".....nadam se da na ovo ne pada puno njih)!! Drugo: zasto bi neko ko je mlad i pun zivota brinuo o takvim glupostima i trpio da bude drugi na listi, ako je on njima prvi (i to sto mozda ovi provode vise vremena s ljubavnicama ne znaci mnogo, jer je ocigledno do koga im je vise stalo, ako nisu razvedeni)........Toliko ukratko od mene na ovu temu!!
Svi grijese i svima se svasta MOZE desiti, ali to ne znaci da MORA da se desi, jer ipak sami kontrolisemo sebe!! GOOD LUCK svima koji su u govnima i u bilo kojoj od ovih pozicija!!

adali:
trchika:
Ma daj! Nema tu planiram ili ne planiram! :x To svakom moze da se desi.Ili si ti nepogresiva? :roll: :roll: A ti kad god upoznas nekog novog prvo trk kod maticara da se raspitas!!Tako ces uvek biti sigurna! :lol: :lol: :roll:

Upravo adali, moze da se desi, i ne mora. :shock: Nego, bilo bi kul kad bi imala neke komentare na sve ostalo sto sam napisala, nego se, i to ne prva, hvatas za to jesam li ja nepogresiva ili ne. Ne radi se o meni, radi se o misljenjima i bilo bi divno ako imas nesto konstruktivnije (od toga kakva sam ili nisam ja) da prokomentarises u vezi drugih stari koje sam rekla. :D :roll:
A sto se tice ovog dijela proveravanja da li je neko ozenjen ili ne .... svima se desi da ih zajebu ti kreteni, ali ne vidim zasto bi POSTO saznaju, djevojke ostajale u takvoj vezi, ako je vec ocigledno da ih neko laze i masti......
Tako da (evo sad malo o meni) ja ne PLANIRAM da ostanem ni sa jednim za kojeg sam saznala da je ozenjen dok sam mlada i neudata (srecom je taj dio u dometu moje odluke i samokontrole, na koju, hvala bogu mogu da se oslonim, jer ne mislim da bih zbog necije quasi-ljubavi trpela lazi i toliko maltretiranje, a patnja mi prije ili kasnije ne bi ginula :D ) . A za posle, ako se svi varamo kao stari i pozenjeni/poudati........tu su vec druga pravila :D :D

nisu sve udate zene iste.kad bi me muz varao ne bi to proslo tako lako.ali da me ostavi zbog neke druge,ne mislim da je kraj sveta.svakome moze da se desi da zavoli ponovo.pogodilo bi moju sujetu,to da. a rekoh da sam nekad bila u vezi s ozenjenim covekom, zato i razumem.

Hahaha...moze li svakom da se desi???

Evo recimo...MOZDA bi moglo da mi se desi u ovom slucaju...radimo zajedno i silom prilika smo upuceni na to da se vidjamo svakodnevno, pa se danima i mesecima razvijaju nezna osecanja medju nama...Dakle u slucaju da me neko mnogo privlaci, da ne mogu da izbegnem njegovo prisustvo i da se uklope jos neke kockice u taj mozaik(sta ja znam...recimo da znam da mu je zena rospija najveca a on divan covek :) :wink: ,ne bih sad da hipotetisem). MOZDA, hajde da ne budem islkljuciva. :roll:

Ali da nekog vidim na splavu i sl. i da znam da je ozenjen....ali mi se toliko svidi da ne mogu da mu odolim iako znam da je ozenjen...
Ili da pocnemo da se vidjamo a da ja naknadno saznam
da je precutao da je ozenjen(sto uopste nije tesko provaliti) i da jos predjem preko toga...hahaha...to SIGURNO ne moze da mi se desi... 8)

Zato sto u prvom slucaju ogromnim crvenim slovima pise ZABRANJENO, a u drugom LAZOV(da ne upotrebim drugi izraz)...

ozenjeni!!!! hm... pre par godina imala sam jedno neprijatno iskustvo. naime... lik me je jurio par dana i na kraju pristanem da izadjemo. zivi u inostranstvu, i dosao je poslovno do juge. izgledao je fantasticno, a tek zvaku koju je imao. elem. sve u svemu mi krenemo da se "zabavljamo" i dolazio je po mene kuci i mojim roditeljima sa predstavljao kao moj momak. i sve je bilo tako slatko i bajno i ja se primim najstrasnije. sve do jedne veceri kada sam ja iz ciste glupost rekla da nas dvoje nikada necemo imati pravu vezu(svajcerska+juga= nikako) i to se ispostavilo kao nesto najpametnije u zivotu sto sam rekla. "ti bi to kao zena morala da osetis" sve mi je bilo jasno. samo sam ga pitala koliko dece ima... kreten... :x ima divna tri andjela(koja sam kasnije i videla na fotografiji). naravno za mene je to bio kraj, ali za njega NE. proganjao me je skoro godinu dana i pretio kako ce sve da kaze tadasnjem momku. na kraju sam mu rekla da moj momak sve zna(naravno da sam mu rekla) i da me pusti na miru. bilo mi je jezivo... mozete da zamislite kako mi je bilo kada me je njegova zena zvala.... :shock: :shock:

trchika:
adali:
trchika:
Ma daj! Nema tu planiram ili ne planiram! :x To svakom moze da se desi.Ili si ti nepogresiva? :roll: :roll: A ti kad god upoznas nekog novog prvo trk kod maticara da se raspitas!!Tako ces uvek biti sigurna! :lol: :lol: :roll:

Upravo adali, moze da se desi, i ne mora. :shock: Nego, bilo bi kul kad bi imala neke komentare na sve ostalo sto sam napisala, nego se, i to ne prva, hvatas za to jesam li ja nepogresiva ili ne. Ne radi se o meni, radi se o misljenjima i bilo bi divno ako imas nesto konstruktivnije (od toga kakva sam ili nisam ja) da prokomentarises u vezi drugih stari koje sam rekla. :D :roll:
A sto se tice ovog dijela proveravanja da li je neko ozenjen ili ne .... svima se desi da ih zajebu ti kreteni, ali ne vidim zasto bi POSTO saznaju, djevojke ostajale u takvoj vezi, ako je vec ocigledno da ih neko laze i masti......
Tako da (evo sad malo o meni) ja ne PLANIRAM da ostanem ni sa jednim za kojeg sam saznala da je ozenjen dok sam mlada i neudata (srecom je taj dio u dometu moje odluke i samokontrole, na koju, hvala bogu mogu da se oslonim, jer ne mislim da bih zbog necije quasi-ljubavi trpela lazi i toliko maltretiranje, a patnja mi prije ili kasnije ne bi ginula :D ) . A za posle, ako se svi varamo kao stari i pozenjeni/poudati........tu su vec druga pravila :D :D
Upravo tako! Svima se moze desiti da ih zajebe neki kreten-i meni se desilo!Samo pitanje je sta dalje? Ostati sa njim ili prekinuti(i ako ga i dalje volis)? Mada tesko je pomiriti se sa cinjenicom da si druga-neko to moze,a neko ne! Ja nisam mogla! Toliko!

trchika:
Bad_Wolf:
trchika:
Nikad nisam bila (niti planiram) biti sa ozenjenim. ...

Odrasti.

Sto da odrastem? Banja mi je ovako!!! A to da ne planiram- ne planiram (nisam rekla da se nece desiti, nego da NEMAM U PLANU) i ti PROSIRI SVOJE SHVATANJE, mnogo ti je usko, a da rastes ne moras!! :evil: :twisted: :D

Ne dusho, moja shvatanja su veoma siroka, ali ovo sa planiranjem je tako disonatno... vecina stvari, dogadjanja u zivotu se ne planiraju, ali se ipak dogode. Ti si prosula teoriju..., a sta ako ti se desi da se zatreskas u ozenjenog i bude ti divno i sve bude O.K. i dok traje bude super, odljubite se i nikome se nije nista strasno desilo - sta onda. Onda ces da kazes da si to imala u plu planu pod b)?

adali:
trchika:
adali:
trchika:

Upravo tako! Svima se moze desiti da ih * neki kreten-i meni se desilo!Samo pitanje je sta dalje? Ostati sa njim ili prekinuti(i ako ga i dalje volis)? Mada tesko je pomiriti se sa cinjenicom da si druga-neko to moze,a neko ne! Ja nisam mogla! Toliko!

To je upravo to sto sam mislila!! Tesko da je na kraju ok!! Slazemo se, u nacelu, dakle :D :D :!:

Bad_Wolf:
trchika:
Bad_Wolf:
trchika:

Odrasti.

Sto da odrastem? Banja mi je ovako!!! A to da ne planiram- ne planiram (nisam rekla da se nece desiti, nego da NEMAM U PLANU) i ti PROSIRI SVOJE SHVATANJE, mnogo ti je usko, a da rastes ne moras!! :evil: :twisted: :D

Ne dusho, moja shvatanja su veoma siroka, ali ovo sa planiranjem je tako disonatno... vecina stvari, dogadjanja u zivotu se ne planiraju, ali se ipak dogode. Ti si prosula teoriju..., a sta ako ti se desi da se zatreskas u ozenjenog i bude ti divno i sve bude O.K. i dok traje bude super, odljubite se i nikome se nije nista strasno desilo - sta onda. Onda ces da kazes da si to imala u plu planu pod b)?

JOOOJ ne mogu ni da se zamaram da se sad raspravljamo JA....bla bla..........TI bla bla.......koga bre dovoljno boli uvo i kolika su tvoja shvatanja, i da li sam ja odrasla ili puna planova (i nije isto imati plan, i nemati ga)!!! .......Radilo se samo o mojim "teorijama"- i ja sam svoju "prosula", ako ti se ne svidja, ok, ako ti se svidja ok....... i meni je ok da ti se ne svidja!!!
Pricacemo valjda nekad kad bude bilo teme oko koje ne moramo diskutovati MENE ili TEBE (ko ce koga) :roll:

trchika:
Bad_Wolf:
trchika:
Bad_Wolf:
trchika:

Odrasti.

JOOOJ ne mogu ni da se zamaram da se sad raspravljamo JA....bla bla..........TI bla bla.......koga bre dovoljno boli uvo i kolika su tvoja shvatanja, i da li sam ja odrasla ili puna planova (i nije isto imati plan, i nemati ga)!!! .......Radilo se samo o mojim "teorijama"- i ja sam svoju "prosula", ako ti se ne svidja, ok, ako ti se svidja ok....... i meni je ok da ti se ne svidja!!!
Pricacemo valjda nekad kad bude bilo teme oko koje ne moramo diskutovati MENE ili TEBE (ko ce koga) :roll:

Nekima je bas dosadno :wink:

U životu se obično držimo određanih pravila i normi i to je u redu... uglavnom.
Ali, teorija je jedno - život nešto sasvim drugo... Sve priče o preljubi liče jedna na drugu ako ih posmatramo iz jednog ugla (obično onog spolja). Iznutra, je, ipak, svaka priča - priča za sebe.

e moram...to je jace od mene...
sve pokusavam da razumem ove kokosje mozgove ,ali ne ide...
sta vas to nagoni da ulazite u kombinaciju sa nekim ko je u braku...ima decu...
da ne gledamo sad sa muske tacke gledista, nego iz perspektive jedne mlade devojke.
zamisli sutra svoj brak koji se ljulja zbog neke male kurvice koja je zavrtela mozak tvom muzu, zamisli svoju decu i svoje rogove koje ti nabija kad prodje pored tebe i javlja ti se sa osmehom, a ne daj boze pomazi tvoje dete po glavi...fuj

Iz prwe poruke sam ukapirala da imash muza... Zashto kriwish cure? One su slobodne i mogu da rade shta im je wolja, muzewi su ti koji trebaju da brinu o zeni, djeci, shto njih ne kriwish? Na kraju krajewa oni su ti koji waraju! Ja sam sigurna da to ne bih uradila, jer, nisam tip cure koja moze trpjeti toliko da bude nekom druga, ali ne kriwim cure koje su to uradile. Mozda je za za zu kriw :cmok2: Pozdraw!

Iz prwe poruke sam ukapirala da imash muza... Zashto kriwish cure? One su slobodne i mogu da rade shta im je wolja, muzewi su ti koji trebaju da brinu o zeni, djeci, shto njih ne kriwish? Na kraju krajewa oni su ti koji waraju! Ja sam sigurna da to ne bih uradila, jer, nisam tip cure koja moze trpjeti toliko da bude nekom druga, ali ne kriwim cure koje su to uradile. Mozda je za za zu kriw :cmok2: Pozdraw!

Iz prve sam ukapirao da si tard.
Što zbog w što zbog teme od pre pet godina.

Back