gost 114527
Veoma poznat
- Poruka
- 14.555
E danas startovao devojku pred mojim očima, a ja da crknem.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaanjeeeee!!!!
Danas mi je rekla da ne može da bude samnom..... Kaže da može jedino da me voli kao druga i da je pokušala da bude samnom, ali da ne može i da probam da je razumem....![]()
relax, things change ;-)
(ovo ti kaze jedna po prirodi vrlo neodlucna devojka)
pusti je da skonta sama, treba nama vremena da skontamo. . .![]()
Mnogo ste vi bre čudne!!!![]()
E znam kako ti je... Ne želim nikome takav osećaj! Tad bi najradije skočila na nju (suparnicu) , ili u mom slučaju na njega, a ne možeš. Užas....
Ma ja sam htela sebe da ubijem što sam si uopšte dozvolila da se nađem u toj situaciji.Mada daleko od toga da sam je volela u tom trenutku.
uh...za moj slucaj sad zna ceeelo odeljenje i ja se sroz bojim kako ce to da ispadne...:-(kako ljudi uopste reaguju i koje su te gorespomenute neprijatnosti?(pitanje za one koji su bili u toj situaciji)
ma to uvek zavrsi lose...kasnije kad raskines...nece biti kao pre...oboje se osecaju neprijatno u tom drustvu...i fuj ...netreba nikom...ali kako god
samo kazem sta mislim![]()
Da li biste bili sa deckom/devojkom iz odeljenja?Ako da kako biste prisli?8)
Jao, ja imam taj problem. Jako mi se sviđa jedna devojka iz odeljenja, ali se plašim da bilo šta uradim zato što mi je jedna od najboljih drugarica. ŠTA DA RADIM??
pa ako ti se bas tolko svidja morasb biti spreman da se izblamiras pred drugovima
pa ne znam sad kako mozes da joj pridjes, postani joj najbolji prijatelj pa ponekad izadji sa njom u grad (ako neces sam izadji sa najboljim drugom za kog znas da te nece zezat), a kasnije kazi njenoj najboljoj drugarici da ti se ona svidja pa ce ti ona pomoci(pitaj svidjasm li se i ti njoj).....dalje nastavi sam
Kakav je to savet, takve stvari "preko Mongolije" nikada ne upale, ima previshe faktora (chitaj ljudi) a ljudi su po prirodi zavidni...
U ostalom thema je od pre pola godine, bilo je dovoljno vremena da se neshto uradi, ja bih opet zamolio moderatore da automatski zakljuchavaju sve teme koje predju na primer na chetvrtu stranu pdf-a...