Veza sa dečkom/devojkom iz odeljenja?

Sraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaanjeeeee!!!! :(:(:(:(
Danas mi je rekla da ne može da bude samnom..... Kaže da može jedino da me voli kao druga i da je pokušala da bude samnom, ali da ne može i da probam da je razumem.... :sad2::sad2:

relax, things change ;-)
(ovo ti kaze jedna po prirodi vrlo neodlucna devojka)

pusti je da skonta sama, treba nama vremena da skontamo. . .;):)

Mnogo ste vi bre čudne!!! :lol::roll:

Slusaj vic:
Dodje neki covek kod boga i bog odluci da mu ispuni jednu zelju.
-Mozes da pozelis bilo sta na svetu, ti samo reci a ja cu ti ispuniti.
-Znas sta boze, ja se jako plasim visine i ne smem da letim avionom a mnogo bih voleo da vidim Havaje pa sam mislio, ako bi mozda mogao da mi napravis neki most do Havaja.
-Pa znas sta, nije to bas lako, moram da pravim ogromne stubove i da kopam na dubini od 10 km pod vodom da bih ti napravio taj most, a i nema dovoljno resursa na zemlji pa cu morati da donesem jos sa Marsa i Venere, a i mnogo je dugacak most, treba tu graditi i pumpe usput i Hotele i svasta jos, nije to lako. Bolje ti meni reci nesto drugo sto bi ti ja lakse mogao ispuniti.
-Pa dobro, hajde mi onda pomozi da razumem zene.
-Uuuuuu, da razumes zene..... pa, hmmmm... A sta si ono rekao koliko traka treba da ima onaj most???

Toliko o zenama:D:D:D:D:D
Salim se ,naravno.

uh...za moj slucaj sad zna ceeelo odeljenje i ja se sroz bojim kako ce to da ispadne...:-(kako ljudi uopste reaguju i koje su te gorespomenute neprijatnosti?:confused:(pitanje za one koji su bili u toj situaciji)

1.drugarice su ljubomorne i stalno imaju nesto da ti kazu
2.drugari (neki) te zajebavaju
3.nastavnicima je to syper
i odusevljeni su i samo se kze

Jao, ja imam taj problem. Jako mi se sviđa jedna devojka iz odeljenja, ali se plašim da bilo šta uradim zato što mi je jedna od najboljih drugarica. ŠTA DA RADIM??

pa ako ti se bas tolko svidja morasb biti spreman da se izblamiras pred drugovima:lol:
pa ne znam sad kako mozes da joj pridjes, postani joj najbolji prijatelj pa ponekad izadji sa njom u grad (ako neces sam izadji sa najboljim drugom za kog znas da te nece zezat), a kasnije kazi njenoj najboljoj drugarici da ti se ona svidja pa ce ti ona pomoci(pitaj svidjasm li se i ti njoj).....dalje nastavi sam

pa ako ti se bas tolko svidja morasb biti spreman da se izblamiras pred drugovima:lol:
pa ne znam sad kako mozes da joj pridjes, postani joj najbolji prijatelj pa ponekad izadji sa njom u grad (ako neces sam izadji sa najboljim drugom za kog znas da te nece zezat), a kasnije kazi njenoj najboljoj drugarici da ti se ona svidja pa ce ti ona pomoci(pitaj svidjasm li se i ti njoj).....dalje nastavi sam

Kakav je to savet:thumbdown:, takve stvari "preko Mongolije" nikada ne upale, ima previshe faktora (chitaj ljudi) a ljudi su po prirodi zavidni...

U ostalom thema je od pre pola godine, bilo je dovoljno vremena da se neshto uradi, ja bih opet zamolio moderatore da automatski zakljuchavaju sve teme koje predju na primer na chetvrtu stranu pdf-a...

Kakav je to savet:thumbdown:, takve stvari "preko Mongolije" nikada ne upale, ima previshe faktora (chitaj ljudi) a ljudi su po prirodi zavidni...

U ostalom thema je od pre pola godine, bilo je dovoljno vremena da se neshto uradi, ja bih opet zamolio moderatore da automatski zakljuchavaju sve teme koje predju na primer na chetvrtu stranu pdf-a...

Nema potrebe kolega.
Možda se nađe još neko kome se sviđa devojka/dečko iz odeljenja.

Back