Veza sa dečkom/devojkom iz odeljenja?

Meni je bezveze i kad si s nekim iz skole,a ne iz odeljenja...nema te vreemna ni da se uzelite jedno drugog,kad se stalno vidjate po hodnicima...

A i nakon raskida,tu osobu moras gledati,hteo ili ne...:(

Pa ako ides u skolu 100 godina da,ali ako je zavrsis na vreme,a i sto moras da raskines? Ne rrazumem sta je problem sto je tu,pa nisi u skoli citav da,na kraju krajeva videli bi se i posle te skole pa ti dodje na isto.......ja sam sa njim bila i pre i posle i u skoli i dan danas.......tako da nisi u pravu!!

Nikad se ne bih smuvao sa devojkom iz odeljenja. Na ekskurziji je najbolja riba u razredu htela da se smuva samnom ali ja nisam hteo. Ona je posle godinu dana postala Miss male mature. Bilo mi je malo zao sto nisam iskoristio priliku ali dobro. Nisam hteo jer ako se kasnije posvadjamo kako posle da se gledamo svaki dan do kraja skole???

veza sa likom iz odeljenja je sasvim ok. ona varijanta da ce ti dosaditi tako nema veze sa mozgom, jer to dosadjivanje bi nastupilo pre ili kasnije, skola ti je samo olakslala posao, in one hand. elem, ja sam u happy,happy vezi sa dečkom iz odeljenja vec dobrih 9 meseci, i nikada nikakve probleme zbog toga nismo imali. da, sta kad raskinemo. ***, raskinuli bi kad tad, i bilo bi bolno.... isto ti je. skola ti dodje ko katalizator, samo ubrzava i pojacava sve.

Back