Veza sa dečkom/devojkom iz odeljenja?

Svidjao mi se jedan iz odeljenja, a i ja njemu....ali......nisam htela da to predje u vezu. Na kraju smo ostali bash super drugovi. Mada, mislim da, ako nekog zaista volish, zashto da ga zaboravish zbog te sluchajnosti-da budete u istom odeljenju....bbbrrrr.... Pa i ako raskinete, ne mora da znachi da cete se mrzeti, mozete da ostanete prijatelji....sve u zavisnosti zbog chega ste raskinuli. Tako da... ko se odluchi za takvu vezu.....treba da bude jako oprezan....

Био сам у вези са другарицом из разреда у осмом разреду.
Сада у средњој не бих био са неком из разреда (али јесам имао сексуални однос са једном, неколико пута :p ), првенствено зато јер нема добрих риба :mrgreen: (осим те једне са којом сам се, јели ;) , али она је дроља па не бих био са њом никад :mrgreen: )

:lol:
Sjajno. :D

Btw mene je jedan drug iz razreda zheleo da... shta god :?
i tad i sad, na faxu
spavala sam jedno veche kod njega poshto zhivi u centru, a propustila sam nocjne. Ustvari tad sam josh uvek mislila da ne ide nocjni za Mirijevo :lol:
i slao mi poruke da dodjem kod njega u krevet :shock: kao, bash bi bilo ql, shkolski smo drugari :shock:
i sad na docheq je bio neshto razuzdan :shock: al sam mu rekla da se smiri :mrgreen: i posle se izvinjavao :mrgreen:

Back