Veza sa dečkom/devojkom iz odeljenja?

Ju ja imam 6 momaka u razredu i svi su pomalo....pa kako da se izrazim-nisu za neku vezu :p A i da imam nekog koji bi mogao da mi se svidi, ne bih bila sa njim zato shto bi mi bilo glupo da stalno provodim vreme sa dechkom...i na chasovima, na odmorima,pa sve tako bezveze! Meni u vezi treba prostora...

neeeeeeeeeeeeee!ja sam bila u vezi sa drugom iz odeljenja ma to je uzas,jos kada te izveda nastavnik a ti ne znas pa se jos izblamiras....ma uzas!NI SLUCAJNO!;)

Ninchu srce, pa kako ne misliš? Blamirala si se (kako ti to kažeš) pred njim kad nisi znala i dok niste bili u vezi. A i kao što kaže naš drug peleplay, nije sramota ne znati. Za mene je sramota ne znati i ne truditi se da se to ispravi. ;)

haha e bash to! ma ja kad sam bila s ovim tipom iz odeljenja ( u osn) kad ne znam, ni ne izadjem pred tablu, kazem javljam se sl. chas. a kad mi postavi neko pitanje, ja ne znam, ja kazem: ne znam i kraj. cak sta vise ispadnem faca a ne da me bude blam pred njim xD

Tako su u Osn. i moj drug i drugarica koji su bili zajednO....kad treba nekO da odgovara...oni kao ,,Ne znam" nesto tako uvek kazu,da se ne bi blamirali.....

Ista situacija,meni se svidja decko iz odeljenja i to dugooo:D.I ja se njemu swidjam 100 %,ali je bolje da u odeljenju swi budu drugovi.A opet,glupo je ne biti sa nekim samo zato sto je iz tvog odeljenja....

hahah jel se mi poznajemo?? :lol::lol: [koja glupa fora :lol::lol:]

bez zezanja ja sam bio isto tako napaljen na drugaricu... nisam hteo da se mnogo tripujem nego smo se malo iscimali i sad ono opusteno.... rado bih bio sa njom ali ne zelim da se ispalim jer je onda glupo gledati drugaricu kroz celu srednju :lol::lol:

Inace ne vidim stvarno sta ima lose u tome jer je jos bolje ako se poznajete lepo pa imate zajednicke teme i preskocite one glupe periode...

ali odgovori "necu da se blamiram kad ne znam" su mi bruka glupi... boze moj blamiras se...pa to je moj problem i sta drugi imaju sa time...totalno nezrelo...

sve u svemu meni je to extra...exkurzije i sve ostalo...uvek si sa osobom koja ti se svidja ili je volis...kako god...

Glupo je biti sa nekim iz razreda ali je i glupo ne biti sa nekim samo zbog tog sto ste iz istog razreda. Kod mene u razredu je malo cudna stvar, od prosle nove godine postoji jedan par, a od ove i drugi, osim toga, ja sam zaljubljen vec 2 godine u jednu devojku koja ide sa mnom u razred a postoje i dva decka kojima se svidjaju 2 devojke iz razreda vec godinu dana, u svakom slucaju, previse komplikovano.

Ja bih jako voleo da budem sa tom devojkom i mislim da bi ostali prijatelji posle, ali kao sto je neko rekao, ako pokusas, kajaces se, ako ne pokusasa, kajaces se. Meni je veoma drago kad vidim ova 2 para kako im je lepo ali mi je i zao sto ja nisam u takvoj situaciji. Ja sam sa tom devojkom pricao i ona kaze da joj se svidjam kao drug i da ne moze da bude sa mnom jer idemo u isti razred, a ja mislim da ne zeli da mi kaze da joj se ne svidjam. Inace, upropastio sam mogucnost za lepo prijateljstvo i sad mi je i zao i nije. A stalno nam je neprijatno kad smo jedno pored drugog, i svaka nasa rec se posmatra na dva nacina, prijateljski i kao muvanje, tako da je bas sranje osecaj, ali mi je opet drago da sam pitao jer bi mi bilo mnogo zao da je moglo nesto da ispadne a da nisam pitao, a ovako samo treba da sacekam jos godinu-dve i cao.

Back