Tusenfryd
Poznat
- Poruka
- 7.674

Koja prsotina.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

A i da imam nekog koji bi mogao da mi se svidi, ne bih bila sa njim zato shto bi mi bilo glupo da stalno provodim vreme sa dechkom...i na chasovima, na odmorima,pa sve tako bezveze! Meni u vezi treba prostora...
niko nece da bude sa devojkom/deckom iz svog odeljenja??? e pa ja imam devojku koja ide samnom u razred,i nista nam ne fali....
a neko je rekao necu da se brukam pred curom kad odgovaram...pa uci sine pa se neces brukati.....:grin:
Ma shalim se, ne bih mogao ni sa jednom da se smuvam, bilo bi toltalno bezveze... Ipak cju trazhiti priliku u nekom drugom odeljenju ili shkoli ...
Da li biste bili sa deckom/devojkom iz odeljenja?Ako da kako biste prisli?8)
neeeeeeeeeeeeee!ja sam bila u vezi sa drugom iz odeljenja ma to je uzas,jos kada te izveda nastavnik a ti ne znas pa se jos izblamiras....ma uzas!NI SLUCAJNO!![]()
neeeeeeeeeeeeee!ja sam bila u vezi sa drugom iz odeljenja ma to je uzas,jos kada te izveda nastavnik a ti ne znas pa se jos izblamiras....ma uzas!NI SLUCAJNO!![]()
haha e bash to! ma ja kad sam bila s ovim tipom iz odeljenja ( u osn) kad ne znam, ni ne izadjem pred tablu, kazem javljam se sl. chas. a kad mi postavi neko pitanje, ja ne znam, ja kazem: ne znam i kraj. cak sta vise ispadnem faca a ne da me bude blam pred njim xD
Ista situacija,meni se svidja decko iz odeljenja i to dugooo.I ja se njemu swidjam 100 %,ali je bolje da u odeljenju swi budu drugovi.A opet,glupo je ne biti sa nekim samo zato sto je iz tvog odeljenja....

[koja glupa fora 
]

Veza sa dechkOm iz 0delenja nikad ne uspe...sm0ri!!!