Veza sa dečkom/devojkom iz odeljenja?

A što svi kažu da mora da se raskine uz veliku svađu ako ste iz odeljenja? Zar ne može da se sedne pa to mirno???????

BTW. Opet mi izgleda naviru osećanja za onu devojku. Jadan ja. A to baš sad kad sam trebao da se smuvam sa jednom drugom ribom, evo ceo dan razmišljam o drugarici iz odeljenja. A inače za neupućene, sviđa mi se skoro od početka školske godine.

A što svi kažu da mora da se raskine uz veliku svađu ako ste iz odeljenja? Zar ne može dase sedne pa to mirno???????

E ***, nisam video da si odgovorila.... Inače, nijedna veza ne mora tako da se završi ako su to dvoje ljudi dovoljno zreli da sednu pa porazgovaraju. Ako ipak dođe do neke velike svađe koja nije bila u planu i koja onda prerasta u raskid, e to je nešto drugo.

A što svi kažu da mora da se raskine uz veliku svađu ako ste iz odeljenja? Zar ne može da se sedne pa to mirno???????

BTW. Opet mi izgleda naviru osećanja za onu devojku. Jadan ja. A to baš sad kad sam trebao da se smuvam sa jednom drugom ribom, evo ceo dan razmišljam o drugarici iz odeljenja. A inače za neupućene, sviđa mi se skoro od početka školske godine.

Meni se jedna devojka svidja preko dve godine, a njena prica je kao ne bi da kvari prijateljstvo, a u stvari joj je sranje da mi kaze da sam dosadan i potpuno drugaciji od decka kakvog bi ona zelela.

Ја мис'им да је веза с неким из одељења превелик ризик да се поквари другарство/пријатељство.. претпостављам да је већина то овде рекла не знам сад стварно ме мрзи да читам..

Ја мис'им да је веза с неким из одељења превелик ризик да се поквари другарство/пријатељство.. претпостављам да је већина то овде рекла не знам сад стварно ме мрзи да читам..

ma kakvo drugarstvo meni je to sranje jer je glupo jer ide stobom u razred,*** kako ne kapirate....to je zsce sranje ali ako ste se bas zacopali onda.......srecno

Back