Veza sa dečkom/devojkom iz odeljenja?

Dobra tema:think:Tu nikad ne mozes da uradis pravu stvar,cak i kad odlucis nesto,nikad nisi totalno siguran!S jedne strane mozes da imas idealnu vezu,ko te bolje zna ako ne najbolji drug,a s druge strane mozes sve da izgubis,da ti bude toliko glupo,da ne mozete ni da se pogledate,jedva se javljate,i lose je oboma,nebitno ko je pitao a ko odbio:mad:Ko reskira...izaberite sami?Meni je to stvarno strsno iskustvo,bili smo naj drugovi 3 god.,cak smo i zajedno sedeli a onda sam u 4.god. saznala da je sve vreme bio zaljubljen u mene:neutral:Totalni slog me strefio,nisam mni da pricam s njim,sta reci?I tako,nek.meseci se izbegavamo,a nda dodje matura i vi idete zajedno:confused:Pa,dogovor od ranije,a i celo odeljenje podrzava:roll:Taman pomislis da ima sansi da se spasi prijateljstvo,a on ti opet kaze da te voli:confused:Poenta je da nakon tih reci nema povratka,il ste ludo zaljubljeni il oboje dezorjentisani,ma,neprijatan osecaj jednom recju.A ja sam cak malo kasnije shvatila da mi se mozda ipak svidja,ali ne da ga volim,i nikad nismo bili zajedno,niti sam mu ovo rekla...mislim da je to najbolje...a mozda sam i bas bila glupa...ali sta ces,to se u trenutku odlucuje:lol::kiss:

meni se svidjao neki i to bas bas svidjao bas sam se zaljubila i volela sam ga a skoro u isto vreme svidjao mi se njegov najbolji drug!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:lol:

a shto se tiche veze sa osobom iz odeljenja, nemam pojma, iskustva su razlichita, imam druga i drugaricu koi su zajedno 3 godine, ishli smo zajedno u odeljenje... mada, uvek mi se nekako chinilo da je jedan od razloga za pomirenje kad god raskinu upravo taj shto su u istom odeljenju.
s druge strane ja sam bila sa drugom iz odeljenja na jedno veche, i od tad ne prichamo...
tako da, kao i uvek, veza iz odeljenja moze da bude koliko dobra toliko i losha... zavisi.

Back