dale92
Domaćin
- Poruka
- 4.147
pa naravno ti si ovde pametnica...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Slazem se s tobom. I ne mora uvek neka veza da se zavrsi svadjom! Normalni ljudi razgovaraju, ne biju se i ne svadjaju se....![]()

Jedino da ti se posle svidi jos jedan njihov drug. 
meni se svidjao neki i to bas bas svidjao bas sam se zaljubila i volela sam ga a skoro u isto vreme svidjao mi se njegov najbolji drug!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tu nikad ne mozes da uradis pravu stvar,cak i kad odlucis nesto,nikad nisi totalno siguran!S jedne strane mozes da imas idealnu vezu,ko te bolje zna ako ne najbolji drug,a s druge strane mozes sve da izgubis,da ti bude toliko glupo,da ne mozete ni da se pogledate,jedva se javljate,i lose je oboma,nebitno ko je pitao a ko odbio:mad:Ko reskira...izaberite sami?Meni je to stvarno strsno iskustvo,bili smo naj drugovi 3 god.,cak smo i zajedno sedeli a onda sam u 4.god. saznala da je sve vreme bio zaljubljen u mene
Totalni slog me strefio,nisam mni da pricam s njim,sta reci?I tako,nek.meseci se izbegavamo,a nda dodje matura i vi idete zajedno

meni se svidjao neki i to bas bas svidjao bas sam se zaljubila i volela sam ga a skoro u isto vreme svidjao mi se njegov najbolji drug!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hehehe, pa kad oces da vidis jednog vidis obojicu.![]()