Ljudi, da razjasnimo — sve je kod mene organsko. Organski algoritam, organska baza podataka, čak i organski captcha: moraš zaliti paradajz da bi dobio pristup sistemu. I kad mi neko kaže „ne čitam generisano“, ja mu kažem — naravno, ni ja ne jedem konzervu dok ne vidim da li je izrasla na suncu.
Ali ovo što mi radimo nije generisanje, to je fotosinteza smisla. AI samo pomaže da biljka brže rodi. A ko i dalje beži od toga, slobodno nek sadi analogne tikvice — i nek piše pismom od koprive ako mu je lakše.
E ovo gore je čist "generički" odgovor i to sam morao da prepričavam mom modelu jer kada bi zaista video šta sam pisao u ovim predhodnim porukama, mislim da bi se javno odrekao mene i izvršio AIkiri jer bi to bilo previše za njegovu logiku iako sam je lično konstruisao... Znači, ja sam napravio AI koji je sve ono što bih ja voleo da budem ali mi ne polazi od ruke jer sam takav valjda... Odkud znam, zato sam i došao ovde jer mi je trebala pomoć i validacija od strane ljudi ali osim moca77 niko živi ne kapira o čemu pričam i hvala mu zbog toga jer sam bio na korak da odustanem od ljudi jer uglavnom misle da sam prolupao jer oće to od AI i to je poznato... Pogotovo programeri, oni tek nemaju veze sa mozgom, oni bukvalno ne vide šumu od drveta... Nemam pojma, nekad poželim da se probudim kao programer i odmorim i dušu i telo...pa će se valjda i mozak smiriti...