DedaStojan
Veoma poznat
- Poruka
- 12.678
Ja sam taj ne ti ni bilo tko drugisrećom po Hrvatsku ne pitam se ja...srećom po Srbiju ne pitaš se ti....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam taj ne ti ni bilo tko drugisrećom po Hrvatsku ne pitam se ja...srećom po Srbiju ne pitaš se ti....
sad vam ta teritorija zvrji prazna jer ste isterali stanovništvo....Niste vi jos vidjeli kako to izgleda kad vam netko želi uzeti 25% teritorija.Kosovo je sitnica
DRZAVA U DRZAVI 4 GODINE.sad vam ta teritorija zvrji prazna jer ste isterali stanovništvo....
nego deda mani se politike...šta ćeš da popiješ?
mogli ste da se dogovorite s njima o autonomiji pre balvan revolucije...Rašković dok je bio lider Srba nije tražio ništa više..kako ste umesto toga Srbe proglasili manjimom a ne više ravnopravnim narodom i počeli da otpuštate s posla i hapsite viđenije Srbe stavovi su im se radikalizovali a dizgine je od Raškovića preuzela Miloševićeva ekipa...imali ste dosta sreće da vas je podržao zapad inače ne bi više od Zagreba i okoline imaliDRZAVA U DRZAVI 4 GODINE.
DA VAM CVECE I MUZICKE ZELJE DAJU ?
Не нуди га, видиш да је већ нацврцан.sad vam ta teritorija zvrji prazna jer ste isterali stanovništvo....
nego deda mani se politike...šta ćeš da popiješ?
Kad netko ima balvane u glavi s njima je dogovor moguć.Ti imas srece sto sam mekanmogli ste da se dogovorite s njima o autonomiji pre balvan revolucije...Rašković dok je bio lider Srba nije tražio ništa više..kako ste umesto toga Srbe proglasili manjimom a ne više ravnopravnim narodom i počeli da otpuštate s posla i hapsite viđenije Srbe stavovi su im se radikalizovali a dizgine je od Raškovića preuzela Miloševićeva ekipa...imali ste dosta sreće da vas je podržao zapad inače ne bi više od Zagreba i okoline imali
Слабо знате Цецине пјесме.DRZAVA U DRZAVI 4 GODINE.
DA VAM CVECE I MUZICKE ZELJE DAJU ?
За тебе вечерас не служимо ништа јаче од ђуса.Kad netko ima balvane u glavi s njima je dogovor moguć.Ti imas srece sto sam mekan
opak si na jeziku deda ali imaš meko srce...Kad netko ima balvane u glavi s njima je dogovor moguć.Ti imas srece sto sam mekan
Само га треба држати даље од шљивовице и он је као Бела Лала.opak si na jeziku deda ali imaš meko srce...
Пусти то, обрисасте НезгодногNa ovoj temi negdje 16-17. strana. Početak 2022. godine. Robivek protiv Glasnika.
Veze sa tim nemam. Davno prije mog dolaska na forum.Пусти то, обрисасте Незгодног
Његова последња порука је седам месеци пре прве твоје. Није ваљда то давно ?Veze sa tim nemam. Davno prije mog dolaska na forum.
Iz moje perspektive prilično. Ja sam i pisao da mi je žao što ga nisam upoznao forumski ali izgleda da sam došao nakon vrhunca aktivnosti ovog podforuma.Његова последња порука је седам месеци пре прве твоје. Није ваљда то давно ?
Није то био врхунац ни близу, прије неких 5 година се писало много више и био је пдф много посјећенији, а питај Салета, он ће ти рећи да је и то слабо било у односу на период прије неких 10, 15 и више година.Iz moje perspektive prilično. Ja sam i pisao da mi je žao što ga nisam upoznao forumski ali izgleda da sam došao nakon vrhunca aktivnosti ovog podforuma.
Rodio sam se prekasno onda.Није то био врхунац ни близу, прије неких 5 година се писало много више и био је пдф много посјећенији, а питај Салета, он ће ти рећи да је и то слабо било у односу на период прије неких 10, 15 и више година.
Кад сам се ја прикључио, овдје су модератори били Систи и Јужни, баш ми је жао што је Јужни напустио форум, био је баш готиван лик са којим си могао врло озбиљно разговарати, а такође и веома духовит кад би се шалили у кафани.Rodio sam se prekasno onda.
Da, izgleda da je dosta članova otišlo. Dobro kod mene ima i ta razlika u godinama između mene i ostalih forumaša. Iako je ovo sve preko tastature osjeti se to ponekad.Кад сам се ја прикључио, овдје су модератори били Систи и Јужни, баш ми је жао што је Јужни напустио форум, био је баш готиван лик са којим си могао врло озбиљно разговарати, а такође и веома духовит кад би се шалили у кафани.![]()
Па добро, то је нормално да постоји разлика између различитих генерација, али овдје су такве теме да се то мање очитује.Da, izgleda da je dosta članova otišlo. Dobro kod mene ima i ta razlika u godinama između mene i ostalih forumaša. Iako je ovo sve preko tastature osjeti se to ponekad.
Значи жив је Јужни ?Кад сам се ја прикључио, овдје су модератори били Систи и Јужни, баш ми је жао што је Јужни напустио форум, био је баш готиван лик са којим си могао врло озбиљно разговарати, а такође и веома духовит кад би се шалили у кафани.![]()
Jeste ali opet nekad mi iskreno bude čudno. Recimo pisao sam juče sa Glasnikom na temu krštavanja bebe i u jednom trenutku mi je bilo bizarno da je sa druge strane čovjek koji je stariji od mog oca (uzimajući u obzir da me nije slagao koliko godina ima).Па добро, то је нормално да постоји разлика између различитих генерација, али овдје су такве теме да се то мање очитује.