prebaciće pola tema na filozofiju pola na teorije zavereОпет празна кафана, чини ми се пред затварање и распуштање овог пдф-а.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
prebaciće pola tema na filozofiju pola na teorije zavereОпет празна кафана, чини ми се пред затварање и распуштање овог пдф-а.![]()
Претпостављам и надам се, нема он много година, почео је долазити само спорадично, а затим сасвим престао. Можда @.Gogilli. зна више о разлозима што је напустио форум.Значи жив је Јужни ?
Ја ћу на теорије завјере,много је забавније, а понекад и озбиљније.prebaciće pola tema na filozofiju pola na teorije zavere![]()
Napustio je zbog privatnih obaveza. Nekada sam ja visela ovde uostalom kao i mnogi drugi, sada mnogo mnogo redje.Претпостављам и надам се, нема он много година, почео је долазити само спорадично, а затим сасвим престао. Можда @.Gogilli. зна више о разлозима што је напустио форум.
Ма знам, али баш ми је било жао кад је Јужни престао долазити, тотално добар и позитиван човјек.Napustio je zbog privatnih obaveza. Nekada sam ja visela ovde uostalom kao i mnogi drugi, sada mnogo mnogo redje.
Eh kakve su nekada ovde bile priče, pa i svadje su bile drugačije. To vreme se nikada vratiti neće.
e da mi je znati kako se to vise ovdeNapustio je zbog privatnih obaveza. Nekada sam ja visela ovde uostalom kao i mnogi drugi, sada mnogo mnogo redje.
Eh kakve su nekada ovde bile priče, pa i svadje su bile drugačije. To vreme se nikada vratiti neće.
Da bi dete nastalo potrebni su i mama i tata.Ja sam Duhovni Srbin a ovi Srbi po rodjenju su odbačeni od Boga.
samo 150 dolara ulaznica za raj? naš superstar vredi više
Popij tiPopij sa aeternum.
Nije mi neko društvo. Više bih volio sa nekom svojih godina.Popij ti
Ja ću sa Saletom kao što rekoh
Bože dragi e jesi nekad![]()
Pa si hteo da je uvališ meniNije mi neko društvo. Više bih volio sa nekom svojih godina.
Evo tu su Cicoje i Zara!Nema mi VIP kolege da popijemo kafu zajedno![]()
Imate dosta tema za pričati.Pa si hteo da je uvališ meni
Da ima obraza kao što nema u ovu kafanu ne bi ni zalazila. Iz prethodne kafane smo zbog nje otišli, ja prva al eto je dovuče se a ovamo kao na ignor sam joj.
Ima svoju kafanu ostavili smo joj, sad nek sedi tamo.
O draga i sa tobom bih mogla uvek kafu popitiEvo tu su Cicoje i Zara!
![]()
Takođe!O draga i sa tobom bih mogla uvek kafu popiti![]()
Dete ajme se mani.Imate dosta tema za pričati.
Jel on ozbiljan ili se šali?Dete ajme se mani.
Ti će mi kažeš sa kim ja imam teme ili nemam
Što si tako uporan, da ne kažem dosadan![]()
Nisam te odavno ovde videla.Takođe!![]()
Čitam i ne verujem!Nisam te odavno ovde videla.
Drago mi je da naleti i neko normalan
Ovaj me ubi sa nebuloznim predlozima![]()