Veseli vernici

• Začetnik teme Začetnik teme Jasna
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
psihopate se obično ponašaju prikladno
bio tih miran povučen vaspitan, šta mu bi
sad će Maki da uključi motornu testeru da izrenda svakog ko je neprikladan... :p

zakleo se Maki u pismo i predanje
da će u kafani da napravi sranje
neće tu da vršlja od sad bilo ko
ni nevernik ni sumnjač u predanje to

jer oni su zaista
nevaspitan svet
nisu kao on
pravi hristokret
što glavu okreće prema suncu svom
i u čijem srcu Isus našao je dom

koleginice mogli bi kafu?
Vala da znaš kolega

IMG_20240829_170753.jpg

sad će Maki da uključi motornu testeru da izrenda svakog ko je neprikladan... :p

zakleo se Maki u pismo i predanje
da će u kafani da napravi sranje
neće tu da vršlja od sad bilo ko
ni nevernik ni ateista niti neki sumnjač u predanje to

jer oni su zaista
nevaspitan svet
nisu kao on
pravi hristokret
što glavu okreće prema suncu svom
i u čijem srcu Isus našao je dom
dobar je naš maki
nebrušen dijamant
kad ga izbrusimo posle tri godine biće cakum pakum

mlad je još...za svoje godine je izuzetno načitan u vezi hrišćanstva... ovde ima priliku da vidi i drugu stranu medalje...videćemo da li će mu to učvrstiti veru ili će da izgubi entuzijazam za veru i ode na pdf politika kao DeSisti i NeZgodan
Iz mog iskustva kroz diskusije sa njim De Sisti previše samoumuje o religiji. Žao mi je što nisam upoznao tog Nezgodnog.

mlad je još...za svoje godine je izuzetno načitan u vezi hrišćanstva... ovde ima priliku da vidi i drugu stranu medalje...videćemo da li će mu to učvrstiti veru ili će da izgubi entuzijazam za veru i ode na pdf politika kao DeSisti i NeZgodan
malo je ostrašćen, načitan jeste ali slabo misli svojom glavom
imam osećaj kao da je u prvom veku pa ima žar da podeli nešto što forumaši ne znaju

Iz mog iskustva kroz diskusije sa njim De Sisti previše samoumuje o religiji. Žao mi je što nisam upoznao tog Nezgodnog.
ne znam...pazi da ne završiš kao oni na politici ostrašćeno navijajući za Ruse ili Ukrajince i Jevreje ili Palestince...to su dve najprljavije teme na forumu...pune likova koji ostrašćeno navijaju za jednu od strana i naslađuju se prolivenom krvlju u nepotrebnim ratovima

odraz zrelosti čoveka je koliko kapaciteta ima da prihvati kao bliskog nekog ko ima dijametralno različito shvatanje...
to ne mogu da shvatim pokušavam al ne ide
evo ti i ja negde se slažemo a negde nebo i zemlja i opet smo ok
e sad zamisli od 100 postova 99 se slažemo onda napišeš nešto što meni bode oči, malo "ratujemo" i ja ti kažem da blasfemišeš i više ti se ne obraćam.
to me podseća ko u firmi kao super radnik hoće da radi ne zabušava i jednom nešto ne možeš ma gotovo, najgori radnik ikad u firmi.
valjda nam je u prirodi da nam udovoljava u svemu ili ono ako nisi za mene protiv mene si
ježim se od takvih uslova

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back