Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pokvarene pločeaha ispravlja gramofonske ploče
moraćemo da zamolimo VIP osobe za donacijeОпет празна кафана, не може се ни за кирију зарадити.![]()
to zvuči kao da živiš u video igriciOtkljucati cu moći koje sam više od godinu dana ignorirao.
Ма ништа без атеиста и пјеваљки.moraćemo da zamolimo VIP osobe za donacije![]()
da angažujemo Severinu da peva u kafani...nego ne znam da li sme na srpsku teritorijuМа ништа без атеиста и пјеваљки.![]()
Ja ni ne postojim dok Srbin to ne potvrdito zvuči kao da živiš u video igrici
Sramite seda angažujemo Severinu da peva u kafani...nego ne znam da li sme na srpsku teritoriju![]()
jeste sramota...maltretirali su ženu bezveze...ali kad bi crveneo kad god naprednjaci naprave neku svinjariju postao bi indijanac...Sramite se
Ово је кафана ван времена и простора, наравно да Севе може, али мораће и нешто народно.da angažujemo Severinu da peva u kafani...nego ne znam da li sme na srpsku teritoriju![]()
Treba vas blokirati da nikad u EU ne udjete nekim nece tesko pasti ..jeste sramota...maltretirali su ženu bezveze...ali kad bi crveneo kad god naprednjaci naprave neku svinjariju postao bi indijanac...
Ма то је све у сврху дневне политике, као реваншизам, прије негдје пола године или нешто више у два наврата су били приведени Срби и смјештени у затвор приликом доласка у родни крај у Хрватској из које су избјегли, под опскурним оптужбама јер су на фејсбуку или некој другој друштвеној мрежи објавили снимке како пјевају "четничке" пјесме.jeste sramota...maltretirali su ženu bezveze...ali kad bi crveneo kad god naprednjaci naprave neku svinjariju postao bi indijanac...
vama bi bilo u interesu da uđemo u EU...onda imate zagarantovano da vam neka buduća Srbija neće ugroziti teritorijalnu celovitost...ova propaganda koju Vučić ima na unutrašnjem planu pokazujući mišiće verbalnim prepucavanjem sa svima u regionu da bi kompenzovao gubitak Kosova može lako da u nekoj budućnosti da odvede u neki novi rat.... mada ja mislim da zbog drugog svetskog rata i ne zaslužujete da imate teritorije koje imate.... nego to nek vam otima neko drugiTreba vas blokirati da nikad u EU ne udjete nekim nece tesko pasti ..
Кад ваши хапсе људе које су протјерани 95. са њихових огњишта на граници и стављају у затвор због нечег што су објавили на фејсбуку, то је ваљда сасвим у реду.Treba vas blokirati da nikad u EU ne udjete nekim nece tesko pasti ..
da je Srbija ozbiljna država reagovala bi na te slučajeve upućivanjem protestne note, isterivanjem hrvatskog ambasadora ili bi bar platila advokate optuženim...umesto toga oni se revanširaju na Severini. zato što je podržala protest protiv kopanja litijuma.....idiotski...Ма то је све у сврху дневне политике, као реваншизам, прије негдје пола године или нешто више у два наврата су били приведени Срби и смјештени у затвор приликом доласка у родни крај у Хрватској из које су избјегли, под опскурним оптужбама јер су на фејсбуку или некој другој друштвеној мрежи објавили снимке како пјевају "четничке" пјесме.
Па то је то, ево већ су је скинули са листе дакле само за дневне вијести да се прича пар дана, затим нешто друго и тако укруг.da je Srbija ozbiljna država reagovala bi na te slučajeve upućivanjem protestne note, isterivanjem hrvatskog ambasadora ili bi bar platila advokate optuženim...umesto toga oni se revanširaju na Severini. zato što je podržala protest protiv kopanja litijuma.....idiotski...
skupljaju na sve načine jeftine poene da su patriote da ispeglaju što na Kosovu situacija nikad gora zahvaljujući njhovoj kapitulantskoj politici...Па то је то, ево већ су је скинули са листе дакле сам за дневне вијести да се прила пар дана, затим нешто друго и тако укруг.
Па ако се ту не може ништа урадити, бар се може потрудити да што дуже остаанеш на државним јаслама.skupljaju na sve načine jeftine poene da su patriote da ispeglaju što na Kosovu situacija nikad gora zahvaljujući njhovoj kapitulantskoj politici...
Поздрав,
Ja od danas odredjujem sto ce biti na Balkanu i sto je tko zasluzio ili ne.vama bi bilo u interesu da uđemo u EU...onda imate zagarantovano da vam neka buduća Srbija neće ugroziti teritorijalnu celovitost...ova propaganda koju Vučić ima na unutrašnjem planu pokazujući mišiće verbalnim prepucavanjem sa svima u regionu da bi kompenzovao gubitak Kosova može lako da u nekoj budućnosti da odvede u neki novi rat.... mada ja mislim da zbog drugog svetskog rata i ne zaslužujete da imate teritorije koje imate.... nego to nek vam otima neko drugi
Niste vi jos vidjeli kako to izgleda kad vam netko želi uzeti 25% teritorija.Kosovo je sitnicaКад ваши хапсе људе које су протјерани 95. са њихових огњишта на граници и стављају у затвор због нечег што су објавили на фејсбуку, то је ваљда сасвим у реду.
srećom po Hrvatsku ne pitam se ja...srećom po Srbiju ne pitaš se ti....Ja od danas odredjujem sto ce biti na Balkanu i sto je tko zasluzio ili ne.