Veseli vernici

• Začetnik teme Začetnik teme Jasna
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
jeste sramota...maltretirali su ženu bezveze...ali kad bi crveneo kad god naprednjaci naprave neku svinjariju postao bi indijanac...
Ма то је све у сврху дневне политике, као реваншизам, прије негдје пола године или нешто више у два наврата су били приведени Срби и смјештени у затвор приликом доласка у родни крај у Хрватској из које су избјегли, под опскурним оптужбама јер су на фејсбуку или некој другој друштвеној мрежи објавили снимке како пјевају "четничке" пјесме.

Poslednja izmena:
Treba vas blokirati da nikad u EU ne udjete nekim nece tesko pasti ..
vama bi bilo u interesu da uđemo u EU...onda imate zagarantovano da vam neka buduća Srbija neće ugroziti teritorijalnu celovitost...ova propaganda koju Vučić ima na unutrašnjem planu pokazujući mišiće verbalnim prepucavanjem sa svima u regionu da bi kompenzovao gubitak Kosova može lako da u nekoj budućnosti da odvede u neki novi rat.... mada ja mislim da zbog drugog svetskog rata i ne zaslužujete da imate teritorije koje imate.... nego to nek vam otima neko drugi

Ма то је све у сврху дневне политике, као реваншизам, прије негдје пола године или нешто више у два наврата су били приведени Срби и смјештени у затвор приликом доласка у родни крај у Хрватској из које су избјегли, под опскурним оптужбама јер су на фејсбуку или некој другој друштвеној мрежи објавили снимке како пјевају "четничке" пјесме.
da je Srbija ozbiljna država reagovala bi na te slučajeve upućivanjem protestne note, isterivanjem hrvatskog ambasadora ili bi bar platila advokate optuženim...umesto toga oni se revanširaju na Severini. zato što je podržala protest protiv kopanja litijuma.....idiotski...

da je Srbija ozbiljna država reagovala bi na te slučajeve upućivanjem protestne note, isterivanjem hrvatskog ambasadora ili bi bar platila advokate optuženim...umesto toga oni se revanširaju na Severini. zato što je podržala protest protiv kopanja litijuma.....idiotski...
Па то је то, ево већ су је скинули са листе дакле само за дневне вијести да се прича пар дана, затим нешто друго и тако укруг.

Poslednja izmena:
Па то је то, ево већ су је скинули са листе дакле сам за дневне вијести да се прила пар дана, затим нешто друго и тако укруг.
skupljaju na sve načine jeftine poene da su patriote da ispeglaju što na Kosovu situacija nikad gora zahvaljujući njhovoj kapitulantskoj politici...

vama bi bilo u interesu da uđemo u EU...onda imate zagarantovano da vam neka buduća Srbija neće ugroziti teritorijalnu celovitost...ova propaganda koju Vučić ima na unutrašnjem planu pokazujući mišiće verbalnim prepucavanjem sa svima u regionu da bi kompenzovao gubitak Kosova može lako da u nekoj budućnosti da odvede u neki novi rat.... mada ja mislim da zbog drugog svetskog rata i ne zaslužujete da imate teritorije koje imate.... nego to nek vam otima neko drugi
Ja od danas odredjujem sto ce biti na Balkanu i sto je tko zasluzio ili ne.

Кад ваши хапсе људе које су протјерани 95. са њихових огњишта на граници и стављају у затвор због нечег што су објавили на фејсбуку, то је ваљда сасвим у реду.
Niste vi jos vidjeli kako to izgleda kad vam netko želi uzeti 25% teritorija.Kosovo je sitnica

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back