- Poruka
- 89.439
Ne brini. Maki vidi i obrisane poruke.Пропаде поука, старањем "старице" Јаце...
Зна она да компензује нанети бол истином - брисањем исте...

A ne znam, ako mojoj deci nikad nisam rekla da su glupa,
hoće li biti nešto od njih?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne brini. Maki vidi i obrisane poruke.Пропаде поука, старањем "старице" Јаце...
Зна она да компензује нанети бол истином - брисањем исте...
Pa izdrzi malo udare ,proci ce ga...Расправљај мало са робивеком. Само на православне удараш по форуму.
Tebe i da udara, pomoći ti nema..Pa izdrzi malo udare ,proci ce ga...
...osim toga, sto bi mene udarao kad mu je lepo krenulo s tobom !?![]()
Naviko se ja ovde,odpocetka je mozda malo vise bolelo ali tokom vremena se covek prosto navikne...Tebe i da udara, pomoći ti nema..odustao od tebe..
Кад су глупа, кажеш да је испо глуп, и обрнуто... Мора фидбек да добије после лапрдања или учинка, није то ни вређање ни ласкање већ факат ако је реално...Ne brini. Maki vidi i obrisane poruke.
A ne znam, ako mojoj deci nikad nisam rekla da su glupa,
hoće li biti nešto od njih?![]()
neka bude što mora biti![]()
Žulja u početku poslije postane lijepo.Naviko se ja ovde,odpocetka je mozda malo vise bolelo ali tokom vremena se covek prosto navikne...![]()
Pratim ga godinama bas kao i Lucicapolude i ti na vreme..čuj, balkan info..
Лажу већ 25 година.
Tako je to kad ti za Lucica kazes da je lazovЛажу већ 25 година.
Минимум.
Како им не досади да необразовани људи лажу једно исто ? Све се види на интернету, само копирају једно исто.
ej promenili nam onu jevrejsku bojuobeležavaju žutom trakom da znaju nacisti kad dođu kog da vode u konc logor![]()
Наравно да јесте кад измишља.Tako je to kad ti za Lucica kazes da je lazov
sad sam shvatila vip dodje bivsi svrgnuti modej promenili nam onu jevrejsku boju
ljubomora će te pojestsad sam shvatila vip dodje bivsi svrgnuti mod
izbledila vam boja![]()
Pratim ga godinama.To што ти ту тему не пратиш па не знаш, то је друга ствар.
Kale je bio lak zalogajsad sam shvatila vip dodje bivsi svrgnuti mod
izbledela vam boja![]()
ona nek zatraži titulu za najaktivnijeg člana u prijavljivanju forumaša i dobiće odmah VIPljubomora će te pojest
kazah da je ona mvp križariceona nek zatraži titulu za najaktivnijeg člana u prijavljivanju forumaša i dobiće odmah VIP![]()
ma toliko je zavidna da nije mogla da se suzdrži od pokušaja zluradog komentarakazah da je ona mvp križarice
najkorisniji prijavljivač forumaša
ma pusti malodušnema toliko je zavidna da nije mogla da se suzdrži od pokušaja zluradog komentara
vernica![]()