Pokusavam da shvatim sta zele,ali eto ti si sve obezbedio imas i posao i ides da bi se proveo za praznike i nista,ajde da razumem sto nas koji nemamo posao,ali to vec nije ok
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pokusavam da shvatim sta zele,ali eto ti si sve obezbedio imas i posao i ides da bi se proveo za praznike i nista,ajde da razumem sto nas koji nemamo posao,ali to vec nije ok
Blago tebi,a sta ti je bio razlog povratka?
@ Vlado: Nemam 10kAj bas cemo videti kako cu proci, izvestavam uskoro.
P.S. Bese potvrdjeno da je vozacka dozvola iz Srbije vazeca tamo?
Imam pitanje, meni je odobrena evisitor 651 u junu ove godine, I pisalo mi je da mi ona vazi do juna 2016. Medjutim mislila sam da kada se prijavim za visitor 600 da mi se poništava ova 651. Kao sto znate visitor 600 mi je odbijena, a kada sam sada provjetila status ove 651 pise "in effect". Da li to znaci da ja mogu sa tom vizom da putujem jos uvijek? Da li se mozda one poniste samo u slucaju da se ova druga odobri? :O
Imam pitanje, meni je odobrena evisitor 651 u junu ove godine, I pisalo mi je da mi ona vazi do juna 2016. Medjutim mislila sam da kada se prijavim za visitor 600 da mi se poništava ova 651. Kao sto znate visitor 600 mi je odbijena, a kada sam sada provjetila status ove 651 pise "in effect". Da li to znaci da ja mogu sa tom vizom da putujem jos uvijek? Da li se mozda one poniste samo u slucaju da se ova druga odobri? :O
Onshore visa application je svakako bolja, jer se moze biti zajedno dok se ceka, i mislim da bridging visa A dozvoljava rad i skolovanje, ali vecina odobrenih turistickih viza sadrzi No further stay condition... Tako da veoma mali broj ljudi sa nasih prostora ima priliku da to i uradi...
Zvala sam imigraciono, i rekli su mi da mi ne savjetuju da putujem sa vizom 651 jer mi je ona druga odbijena u medjuvremenu, tako da bi mi na ulazu u Aus mogli zabraniti ulazak.