Verenička i Partner viza - Australija

Cestitke i od mene svima za odobrenu vizu! Svaka cast...Mi smo jos u pripremama dokumentacije, molim Vas da li iko zna da li ima neko ogranicenje uploadovnih dokumenata , mislim na kapacitet - MG,GB etc....pokusavam da smanjujem print screenove koliko mogu, ali ima dosta, pa me zanima je li ima neko striktno pravilo oko velicine svukupno dokumenata, molim vas ako ko zna da mi odgovori? (ps. online bih predavala,. ne papirnato...)

Veliki pozdrav i sretno svima!

Da libreto,potpuno se slazem sa tobom,a u vezi odgovora na mukimaja1 komentar u vezi tabele.Takodje cestitam svima na dobijenim vizama.Iskreno se nadam da cu i ja biti obradovan uskoro.Stvarno je potrebno mnogo strpljenja i pozitivne energije.Ovaj forum je jako dobra terapeutska stvar za sve nas koji cekamo.

Poslednja izmena:
Hvala puno puno Vlado80, tek sad vidim odgovor, ovaj link uopste nisam bila vidila prije sto si mi poslao ili sam smetnula sa uma, ovo je itekako vazno, sad sam malo ubrljala stvari, jer sam vec napravila neke PDF dokumente, koji su tezi od 5MB ili ne znam jesu li slike unutra 96 DPI, kud ne vidjeh i ne pitah prije, tebi hvala puno si mi pomogao da makar sad znam!!!!

Cestitke za vize svima koji su dobili,i vama koji cekate zelim sto skorije dobijanje iste!!!

@ivanaaav odgovorio sam ti na PM ,nadam se da ce ti pomoci odgovor koliko toliko.

@mukimaja1 Nadam se da ce vam tribunal resiti slucaj u vasu korist sto pre,i pusti tabelu,nije to najbitnije na svetu,a siguran sam da @Vlado80 nije pravio tabelu kako ti mislis,nego eto...ne stigne covek sve da evidentira,nije bitno bre,relax...nemoj da te nervoza oko vize dovodi u takve misli :)

Sve najbolje!!!

Sve je to dobro , ali ljudi ako neko nije na tabeli , kakve to veze ima , znas ko je ispred a ko iza , i tako pratis desavanja,,,,nikom nije zAbranjeno da napravi jos tabela,,,, da obavestim staro drustvo , sutra se vracam u srbiju ( istekla tri meseca turisticke) pozz svima,,,,, sta je sa libretom ? Lekarski jos nije stigao?

Sve je to dobro , ali ljudi ako neko nije na tabeli , kakve to veze ima , znas ko je ispred a ko iza , i tako pratis desavanja,,,,nikom nije zAbranjeno da napravi jos tabela,,,, da obavestim staro drustvo , sutra se vracam u srbiju ( istekla tri meseca turisticke) pozz svima,,,,, sta je sa libretom ? Lekarski jos nije stigao?

Nadam se da su ti ta 3 meseca bila bas, bas super i da ce ih uskoro biti mnoooogo vise :D

Pozdrav za sve.......!.!.!
E ovako ja sam se zaručio u Brckom gdje i živim i sad moja zaručnica i ja planiramo da se vjencamo u novembru ove godine.
I ona ima u Australiji neku ženu koja radi sve papire za partner vizu koja košta 8 000 dollara.
E posto ce ti papiri biti predani u januaru 2016g.dali zna tko za koliko bi mogla biti viza otprilike.
Hvala vam unapred na pomoći

Cao nermin551.
Moj muz i ja smo platili 'jednu zenu' da nam 'radi' papire za verenicku vizu ali smo na kraju odbijeni (nakon oko 11 meseci cekanja). Nakon sto smo se vencali, odlucili smo da sami radimo papire i hvala Bogu, uspelo nam je. Moj muz je dobio vizu i dolazi mi krajem Avgusta. Da sam na vasem mestu ne bih placala agente da mi rade papire. Nije tesko, mozete to i sami.
Sto se tice pitanja koliko dugo se ceka: 9-14 meseci. Mi smo cekali 11 meseci.

Back