Da li mora da se validira elektronska Partner viza pre odlaska u Au ili je doboljno samo da se iskopira?
Poslala sam ti pp
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li mora da se validira elektronska Partner viza pre odlaska u Au ili je doboljno samo da se iskopira?
Ljudi, jel zna neko da li moraju dupli papiri da se podnose za partner i turisticku vizu, posto smo planirali da u julu predamo zena i ja za partner i za turisticku vizu u isto vreme?
a Dali neko zna koliko Se doplaca posle odkad smenis verenickoj vo partner vizu ?
Hvala ti seka 1988, mi cemo da smenimo nakon medical check , imam pregled na 2 June, I onda cemo Se vencati i promeniti u partner I posle hocu aplicirati da turistickoj.
Ljudi, jel zna neko da li moraju dupli papiri da se podnose za partner i turisticku vizu, posto smo planirali da u julu predamo zena i ja za partner i za turisticku vizu u isto vreme?
@seka1988 Znam da je od 1.7.2015 skuplja viza i da je nesto manje od 7000$, ali sta je tu je.
@zizi.ba Ja sam u stalnom radnom odnosu, ali bi dao otkaz i predali za turisticku na 6 meseci, taman da proveden to vreme u AU sa zenom dok ne dobijem partner. Ne znam dal taj otkaz menja stvari? Pozz
Onda im pojasnis tako, 'on je ostavljao beli karton kada je izlazio iz zemlje, iz tog razloga ga nemam, ali mogu da vam posaljem izjave te i te osobe koja ce potvrditi da je bio prijavljen kod mene', Ili neke slike iz tog perioda za koje kazes da je to tvoj stan i na kome se vidi on. Ili neke prijatelje koji su bili na zajednickom rucku kod vas, pa ih spomenes kao osobe koje mogu da potvrde da je on ziveo kod tebe.
'Nemam dokaze o transferu novca jer nisam imala bankovni racun, ali imam recimo garanciju tog i tog uredjaja koji je on kupio sa svojim novcem, a koji je sada kod mene, ili racun za avionsku kartu koju je on platio; Ili bilo koji racun koji je on platio u srb za zajednicke potrebe, on iskopira iz banke, a ti napises za sta je placeno (zajednicki trosak)'. Poenta je da ih zatrpas dokazima sta god ti traze, a ako nemas dokaza onda detaljno pojasnis zbog cega ih nemas.
Ako si, a pretpostavljam da jesi, vec predala overen prevod, onda samo posaljes original. Ako nisi onda posaljes i original i overen prevod.
E sad ne znam jel ti ovo poslao neko iz ambasade ili agent, al ja bih recimo sve ovo poslao i na kraju mejla pitao da mi jave ako im trebaju originali tih racuna, prevodi il bilo sta drugo, i da mi potvrde da su primili moj mejl.
Danas dobio i meil od kontakt oficira,Na cijeloj jednoj stranici opste napomene,kao da se konverzacija obavlja preko meila,da se ne salju originalni dokumenti,ako postoji neka greska prilikom aplikacije da se koristi forma 1022, itd itd.Na kraju jedino konkretno ja zatrazen odgovor na 74 pitanje iz forme 47 sp,Sjutra je 5 mjeseci i jos nema poziva za ljekarski
Danas dobio i meil od kontakt oficira,Na cijeloj jednoj stranici opste napomene,kao da se konverzacija obavlja preko meila,da se ne salju originalni dokumenti,ako postoji neka greska prilikom aplikacije da se koristi forma 1022, itd itd.Na kraju jedino konkretno ja zatrazen odgovor na 74 pitanje iz forme 47 sp,Sjutra je 5 mjeseci i jos nema poziva za ljekarski
Nisam bio ni u jednoj drzavi duze od 2 mjeseca..Vjerovatno sam ispustio da odgovorim na to pitanje prilikom aplikacije, i nisam popunjavao formu 80.
Mislim da se to odnosi na 73 pitanje (posjeta stranij zemlji) a 74 je da li je neko u zadnjih 10 g zivio duze od 12 mjeseci u stranoj zemlji.Ni ja nisam upisivao putovanja za Srbiju, BiH, Makedoniju jer ih ne dozivljavam kao inostranstvo a mislim da je trebalo.
Pink cupcake ja sam stampao sve malo u boji malo bez boje , ali ne moras sve , istampaj bar pet listova iz svakog meseca, i to je to,,,,mene zanima zasto su meni dokaze vratili, i odradio sam sve , jel to vlado i ostali isto vama tako vraceno koji ste predali pre mene par meseci?