Verenička i Partner viza - Australija

Pozdrav za sve.......!.!.!
E ovako ja sam se zaručio u Brckom gdje i živim i sad moja zaručnica i ja planiramo da se vjencamo u novembru ove godine.
I ona ima u Australiji neku ženu koja radi sve papire za partner vizu koja košta 8 000 dollara.
E posto ce ti papiri biti predani u januaru 2016g.dali zna tko za koliko bi mogla biti viza otprilike.
Hvala vam unapred na pomoći

Pozdrav za sve.......!.!.!
E ovako ja sam se zaručio u Brckom gdje i živim i sad moja zaručnica koja živi u Australiji i ja planiramo da se vjencamo u novembru ove godine.
I ona ima u Australiji neku ženu koja radi sve papire za partner vizu koja košta 8 000 dollara.
E posto ce ti papiri biti predani u januaru 2016g.dali zna tko za koliko bi mogla biti viza otprilike.
Hvala vam unapred na pomoći....!.!

Drug, ne znamo koliko cemo cekati ni mi koji smo predali prije godinu dana, a ne da znamo sta ce da bude slijedece godine... Procitaj prethodne postove, gdje ces naci i Vladinu tabelu, na kojoj se vidi orijentaciono koliko se cekalo do sada. Svaki slucaj se razmatra za sebe... Sta da kazem... Treba puno zivaca i strpljenja...

Pozdrav nova sam ovde pa bi me zanimale neke stvari nadam se da ce neko da odgovori. Sa deckom sam 3 godine i 8 meseci. Zakazazali smo vencanje za subotu. On je Australijski drzavljanin posle vencanja morao bi da se vrati tamo da nastavi da radi,a mi smo ziveli godinu dana zajedno. pa me zanima da li mislite da imamo sanse za partner vizu?

Cao drugari ☺Evo me u Australiji vec 25 dana i tek sada stigoh da vam se javim.Ovde je nestvarno lepo i prijatno .☺Posebno lepo jer sam napokon sa svojim dragim☺Putovala sam Etihadom i prezadovoljna sam.Posebno mi je prijalo sto sam mogla da pricam na srpskom sa stjuardesama jer sam imala problem u drugom letu .Imala sam sve vreme mucninu i cak ni tablete nisu pomogle.Ali 2 sata pred sletanje je sve proslo.Bilo je tu puno uzbudjenja i neprospavana noc pred put pa me je sve stiglo☺.U delu gde mi zivimo je klima prijatna sada zimi i jedino ujutru i uvece je prohladno a u toku dama temperatura bude i 20-23 stepena.Ja se osecam super i nikakvu promenu nisam osetila.Eto za ssda od mene toliko.Daljem vam punoooo pozdrava i poljubaca☺

Polovinom septembra 2014.sam aplicirao za verenicku vizu,a krajem septembra sam stupio u brak sa AUS drzavljankom nakon cega sam preinacio vizu u "partner".Lekarski, kao i sve potvrde(policija,sud....)sam obavio polovinom marta 2015.,kada sam ih i dostavio ambasadi u Beogradu.Interesuje me iz iskustva drugih koliko je uobicajeno vreme cekanja na odgovor ambasade,kao i da li je odlazak na intervju obavezan,da li se zakazuje...Polovinom Jula ce biti 10 mes. kako sam u procesu.

Jel moze neko da mi objasni oko prijave za verenicku vizu,ako devojka dolazi iz Australie i ovde se verimo,da li ona koja aplicira za vizu kad se vrati nazad za aus.. prijavljuje da hoce da dovede verenika,ili to radimo oboje u sanoj ambasadi u Beogradu kad zakazemo termin? i jos jedno pitanje neko ko je se verio jel pozeljno da se pravi za veridbu neko slavlje?( zbog slika videa sa proslave)ja sam planirao kad dodje da na moru je iznenadim i to uradim..jer ce svadba biti u aus i tamo ce biti slavlje..a inace imacemo slika zajednickih jer cemo biti na odmoru mesec dana zajedno..sad se i prvi put upoznajemo,a inace kontakt izmedju nas traje vec 2 godine svakodnevnog dopisivanja i pricanja ..takodje sam izvadio od vestern union listu uplatica koju ste mi preporucili da je pozeljno da se ima... pozdrav hvala svima na pomoci..

Cestitam :), i da ti se uskoro pridruzimo po statusima :p

Jesi li predala u Bg ili Bec?

slik.jpg

vlado moram nesto da te pitam ja sam cekala vizu preko ambasade 11 meseci i odbili su me sad je cekam preko tribunala vec 7 meseci jer takvi ljudi nemaju prava na tu tablu da se nalaze mislim da i ja je cekam isto ko i ostali pa verovatno cu je najduze cekati os svih

- - - - - - - - - -

cestitAM CEKAJUCI

Back