Verenička i Partner viza - Australija

narode moj, ja ne znam kako se postavljaju vatrometi...ali hocu da vam javim da mi je jutros ODOBRENA VIZA, nakon 15 mjeseci i 9 dana, presrecna sam, zelim vam svima da se sto prije ovako osjecate...

Cestitam os89....!!!!! Bilo je krajnje vreme!!! Sve najbolje!

- - - - - - - - - -

meni se cini da je to odmah na prvom spratu...al se ne sjecam bas najbolje...:))))))

Jeste, na prvom spratu je!

cestitam na dobijenim vizama ljudi ja neznam sta se ovo desava sad sam zvala ambasadu i pitala za moju aplikaciju ja sam predala 19 2 2014 i kazu da moram da cekam godinu dana i da niko nije jos dobio vizu ko je predao u ovoj godini ja stvarno vise neznam sta da mislim dali smo mi ljudi ili smo neke lutkice sa kojima se igraju kako oni zele

cestitam na dobijenim vizama ljudi ja neznam sta se ovo desava sad sam zvala ambasadu i pitala za moju aplikaciju ja sam predala 19 2 2014 i kazu da moram da cekam godinu dana i da niko nije jos dobio vizu ko je predao u ovoj godini ja stvarno vise neznam sta da mislim dali smo mi ljudi ili smo neke lutkice sa kojima se igraju kako oni zele

Ma ludilo :-(
Ja se kontrolisem da ne pozovem ambasadu, danima vec

a sto mi je najgore ja kazem da sam cula da su poceli da daju ljudima vize i to bas u februar ko je predao a oni mi kazu da to nije tacno znaci da ispada da ovi ljudi sto su dobili vize da lazu mislim da to nije u redu tako jer smo mi svi ljudi ovde i da nismo od celika da se neko tako igra s nama

Back