Qicha
Zainteresovan član
- Poruka
- 181
Hvala Milenaja 
- - - - - - - - - -
Hvala Milenaja

- - - - - - - - - -
Hvala Milenaja

Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Danas sam dobila divnu vest, odobrena mi je turisticka viza na 12 meseci
Znam da nije praksa da se vatromet stavlja za turisticku, ali je ovo nesto divno za mene
i nakon svega i svacega sto sam prosla, priusticu sebi jedan jep vatromet
Pa neka on prizove vatromete svima ostalima...srecno![]()
Znam da nije praksa da se vatromet stavlja za turisticku, ali je ovo nesto divno za mene
Cestitke iz Sydney!!!Danas sam dobila divnu vest, odobrena mi je turisticka viza na 12 meseci
Recite mi ako neko zna,sta je potrebno pribaviti,odnosno sta traze od papira kada se aplicira za permanent resident?
Hvala vam!
Recite mi ako neko zna,sta je potrebno pribaviti,odnosno sta traze od papira kada se aplicira za permanent resident?
Hvala vam!
Nadam se da je tako,ali cuo sam nesto da se mora aplicirati i za permanent resident...?You lodge only one application for your temporary and permanent visas and pay one application charge.
Your application is processed in two stages, about two years apart.
Ja mislim da ne treba jos jedna aplikacija, nego da oni donose odluku nakon 2 godine.![]()
Gledao sam ali nisam uspeo nista da nadjem. Meni je partner viza odobrena posle 18 meseci i 20 dana,25 marta ce biti tacno 2 godine od predaje aplikacije za partner vizu.Mislim da ti je najpametnije da pogledas na sajtu sta ti sve treba ipak je to najmerodavnije
Pa da, mislim da oni samo proveravaju da li ste jos uvek u vezi, nema lkazi, nema prevare...
Ne vidim zbog cega bi se ponovo zezali sa dokumentacijom.
Traze dokumentaciju....zajednicke racune, fotografije, da li zivite na istoj adresi.....papirologija kao i na pocetku
Mala pomoć ,da li je neko slao naknadno form 80. Predala sam papire u ambasadi 27.11 a već 05.12. su mi tražili da im dostavim form 80 . Jel trebam opet sve dokumente da dostavljam( izvod , državljanstvo kopiju pasoša isl .) pošto sam sve već predala , i više nego što im treba pa su mi vratili višak .
Drugari, zna li neko gde mogu da nadjem iformator o tome kako se snaci u Australiji? Imala sam ga ranije i izgleda da sam ga obrisala. A ne mogu se setiti na kom sam ga sajtu nasla, Pozzzz