Verenička i Partner viza - Australija

Kaze mi muz da je sada moguce otici na turisticku, vencati se tamo i ostati tamo dok se ne resi bracna viza! Inace se on jako puno krece jer radi kao preprodavac ex yu tv kanala i juce kada je bio na instalaciji, ti ljudi su mu rekli da je njihova cerka dovela decka na turisticku, uzeli se i sada on tamo ceka. Doslo mi je da zaplacem kada mi je to rekao.:sad2: Valjda neki novi zakon. Da li je neko od vas nesto cuo o tome? I ako neko zeli da gleda nase kanale nek mi se javi na pp :cool:

Cini mi se da se taj tip vize zove Brinding visa,mozes da odes turisticki,tamo se vjencas i trazis tu Brinding vizu. Ne moras da izlazis iz Au.

Lekarski se ne radi za turisticku vizu!a turisticka viza nema veze sa aplikacijom!tako da turisticka se mozda dobije,a mozda i ne! Tako su meni bar rekli :-) naravno ko ispunjava sve uslove za turisticku da ce dobiti bez apliciranja verenicke ili partner vize!

Hvala na informaciji. Ja mislim da mi koji smo u braku i tražimo family sponsored vizu nećemo imati problema. Idem kod muža, valjda je to dovoljno :-)

Back