Tek 3,5 meseca a kao da je vec godina cela :-)Hvala Ceco. Koliko cekas vec?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tek 3,5 meseca a kao da je vec godina cela :-)Hvala Ceco. Koliko cekas vec?
Tek 3,5 meseca a kao da je vec godina cela :-)
Hoces ici turisticki ?Ja tek treba da predam.
poslala sam ti poruku :-)Mozes li mi se javiti privatnom porukom,nesto ne mogu da ti posaljem![]()
ja se izvinjavam neznam gde je inbox na ovaj forum a neznam ni dali pravilno pisem na teme pomozite mi molim vas I kako kontaktirati sa admina ovog foruma
POZ SVIMA JA SAM PREDALA VIZU U BEOGRADU SAD CE 9 MESECI KAKO CEKAM MOZE LI MI NEKO RECI KOLIKO NAJVISE SE CEKA VIZA KO PREDAJE U BG HV UNAPRED
Nemas ti jos puno cekati,jesi li vec isla u Au?ma pitali su me svasta kad smo se upoznali kako smo se upoznali kog datuma smo resili da bude ozbiljna veza kad smo se vencali ko je bio na vencanju sta smo spremali od hrane koje godiste su njegova deca kad se rastao od svoje zene kad sam se ja rastala kad sam se udala dali me suprig izdrzava koliko mi salje novca dali njegova deca imaju kontakt sa majko njihovom u kakvim odnosima smo ja i deca kakvi su mi planovi sa njim klad odem u australiju ma svasta ja sam sam izludela jer imam oko dvadeset datuma koje moram da im kazem mislim da je ovo preterano sta rade sa ljudima i preko svega toga dugo se ceka treba IMATI ZIVCE
- - - - - - - - - -
STO JE NAJGORE SVE SI MI TRAZILI DA IM KAZEM PO DATUMU KAD JE I STA BILO MISLIM TREBA COVEK IMATI MOZGA ZA DA SVE TO ZAPAMTI
JOJ DAJ BOZE NEKA TE BOG CUJE NISAM BILA JA TAMO MOJ SUPRIG JE BIO OVDE 3 MESECA PA SE VRATIO OVDE SMO SE VENCALI A KOLIKO TI CEKAS VIZU
NEZNAM DALI ZNAS NECU DA TE RASTTUZIM JA KAD SAM ZVALA PROSLOG MESECA AMBASADU SAD JE IZASO NOVI ZAKON DA SE CEKA OD 10 DO 14 MESECI MISLIM TO JE STRASNO STA RADE SA LJUDIMA VERUJ MI OVIG 9 MESECI KAKO DA MI JE VECNOST PROSLA SAMO SE PLASIM DA ME NE TERAJU NA 12 MESECI JER TREBA COVEK IMATI CELICNE ZIVCE CEKATI NESTO A NEZNAS STA ALI POZITIVNO ILI NEGATIVNO NAORUZAJ SE DOBRO SA ZIVCIMA STRPLJENJEM![]()