destiny86
Zainteresovan član
- Poruka
- 154
Naravno! :-)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mozes li mi reci nakon koliko vremena su ti javili da uradis lekarski? Ja sam predala papire pre 3,5 meseca ali jos uvek mi nista ne javljaju!zvala sam pre nekoliko dana ambasadu I rekli su mi da se lekarski radi tek posle...
Za nepuna 3 meseca sam dobila poziv za lekarski!
Većina je. Nadam se da ću biti te sreće. Ja čekam 2 mjeseca.
Tacno kad se napunilo 3 mjeseca dobila sam obavjest da obavim ljekarski
Većina je. Nadam se da ću biti te sreće. Ja čekam 2 mjeseca.
Aha,dobro je. Treba ovih dana da ih nazovem i da posaljem. Koliko ti Bibi28 cekas vec?
Ko zeli da ide za Bozicne praznike na turisticku vizu, treba da preda papire do 21. novembra
Otkud ti ta informacija? Mi smo svakako planirali da apliciramo pre toga.
Kad si dobila poziv za intervju i kako to uopste ide?
Ja sam zvala prošle nedjelje da zakažem u Beogradu da predam dokumenta i zakazali su mi tremin 27.11.2014![]()
Ja sam zvala prošle nedjelje da zakažem u Beogradu da predam dokumenta i zakazali su mi tremin 27.11.2014![]()
Zašto ne apliciraš online? To je mesec dana izgubljenog vremena.
Kakav je postupak apliciranja online?
:-D mi smo zakazali vencanje sledece god.znaci godinu dana od predaje aplikacije :-) pa se nadam da ce mi do tad viza biti odobrena :-DJos ovo,traze da cemo se vjencati,kako da napisemo datum a ne znam kad ce mi biti odobrena viza.
Znaci tako:-D mi smo zakazali vencanje sledece god.znaci godinu dana od predaje aplikacije :-) pa se nadam da ce mi do tad viza biti odobrena :-D
da tacno to se i placa... A datum se moze promeniti tako da neces zakasniti :-DZnaci takoSamo se zakaze kod maticara tamo i daju neku potvrdu. Samo da se ne zakazni na sopstveno vjencanje
![]()
da tacno to se i placa... A datum se moze promeniti tako da neces zakasniti :-D