Hvala Bibi28,za koliko vremena ti od prlike kazu da posaljes,nije valjda da se ceka dugo :-( ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kaze mi muz da je sada moguce otici na turisticku, vencati se tamo i ostati tamo dok se ne resi bracna viza! Inace se on jako puno krece jer radi kao preprodavac ex yu tv kanala i juce kada je bio na instalaciji, ti ljudi su mu rekli da je njihova cerka dovela decka na turisticku, uzeli se i sada on tamo ceka. Doslo mi je da zaplacem kada mi je to rekao.Valjda neki novi zakon. Da li je neko od vas nesto cuo o tome? I ako neko zeli da gleda nase kanale nek mi se javi na pp
![]()
Cini mi se da se taj tip vize zove Brinding visa,mozes da odes turisticki,tamo se vjencas i trazis tu Brinding vizu. Ne moras da izlazis iz Au.
Na 6meseci, a planiramo da ostanem 4-5m jer moram da se vratim i pozabavim organizacijom svadbe. Ovog leta kad smo se venčali samo smo najbliže pozvali, a sledećeg leta svadba :-)
Moguće, ali kasno sada. Mi smo se već venčali u Srbiji i sada čekamo. Kupio mi je kartu za 16.12. pa treba da apliciram za turističku vizu. Nadam se da ću je dobiti. Ubija ova razdvojenost :-(
Ja sam pre nekoliko dana predala za partner vizu.
A kako ide procedura sada oko prijave za turisticku?
Cekam 5 meseci, uradila sam lekarski i predala sva dokumenta i sad cekam intervju.
Sad sacekaj ljekarski i intervju,onda slobodno predaj za turisticku. :-)
Ja još nisam to obavila i svakako ću tražiti vizu. Nadam se da ćemo aplicirati za 10-ak dana najkasnije. Plašim se da me neće zvati za lekarski i intervju pre eventualnog odlaska na turističku vizu. Videćemo..
Da li je moguce onda otici na turisticku vizu bez uradjenog lekarskog?
Ili da se lekarski uradi tamo?
Mislim da se lekarski ne radi za turističku vizu. Nisam sigurna u to, ali tako mi je nešto u glavi.
Lekarski se ne radi za turisticku vizu!a turisticka viza nema veze sa aplikacijom!tako da turisticka se mozda dobije,a mozda i ne! Tako su meni bar rekli :-) naravno ko ispunjava sve uslove za turisticku da ce dobiti bez apliciranja verenicke ili partner vize!