***Čestitam***
I tvojim mukama je došao kraj! Želim ti puno sreće!
Hvala

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
***Čestitam***
I tvojim mukama je došao kraj! Želim ti puno sreće!
opet zatisje.ima li neko da ceka duze od mene?od 10.12.2012?
mozda ne bi bilo lose da za pocetak procitas http://www.immi.gov.au/allforms/booklets/books1.htm
tu su sve informacije koje su potrebne: da li ispunjavas uslove da se prijavis, cena partner vize, sta je sve potrebno da se prikupi
Izvini nisam te razumeo,Devojka je iz Australije,ja sam iz Srbije,ako bi ona dosla vamo ,vencamo se odemo u ambasadu i predamo papire... zbunila si me tom recenicom da li ispunjavam uslove da se prijavim??!! Zar moze neko da mi uskrati spajanje porodice..?!
Pa pojasnite mu fino!
Partner viza nije 100% sigurna za odobravanje vize! Sve zavisi od slučaja do slučaja tj. Ukratko rečeno koliko imaš sreće.Ja sam bila predala za partner vizu nakon 8mj zaručnik je nazvao ambasadu i rekao im da me dolazi posjetiti i da li bi bilo bolje da se vjenčamo oni su rekli ne jer to mjenja proces papira morali bi sve raditi ponovo.Tako da se nismo vjenčali.Onda smo ih zvali nakon 3mj i oni su rekli da su mi aplikacije u razmatranju i da čekam od 3-6mj Mjesec dana nakon tog poziva nazvao ih je i rekao da dolazi ponovo i opet pitao za vjenčanje i oni su rekli moze,nisam išla ni na jedan razgovor.Niti sam imala telefonsko ispitivanje samo su mi nakon 1mj i 15 dana poslali odobrenje.Od papira smo samo dostavili vjenčani list.Upoznala sam dvije djevojke koje su bile na ljekarskim i obadvije su dobile odbijenicu na vjerničku tako da sve zavisi.Najbolje bi bilo da tvoja djevojka ako moze dodje da se vjenčate.... Pozzz
Pa nazvali me pitali mogu li do 30.1. Da udjem u aus reko mogu i et,to je rok...
A muz mi platio kartu pa cemo mozda nazad zajedno pred kraj jan. ako on ne ponisti kartu ili cu ja pocetkom dec onda![]()
Čestitamu koje mjesto putuješ?
![]()
P.s. Hvaalaa.
Ko ide u Sydney nek se javi,da pijemo kavurine![]()
Awwww bas si nekadalekoooo :/
Ipak srecnoooooo)))))))))))))
- - - - - - - - - -
Ha! Pa duša draga jeli jos ništa ??? Zovi ih a jojjjj,pa kako to ala!
So4 you
Ko ide u Sydney nek se javi,da pijemo kavurine![]()
Ok sam,čekam da prodje nova godina da mogu ići raditi,malko mi dosadno... Ali sve je super,jojjj bas mi je zao pa bas dugo čekaš koji im je ... Sto je previše,previše je :/moracemo naci neki srednji grad da pijemo kafe,ako ne zaboravimo sve ovo kad promijenimo klimu
- - - - - - - - - -
ma doci cu i ja na redkako ti dane provodis?
Ok sam,čekam da prodje nova godina da mogu ići raditi,malko mi dosadno... Ali sve je super,jojjj bas mi je zao pa bas dugo čekaš koji im je ... Sto je previše,previše je :/
- - - - - - - - - -
Ima li ko da ide u Brisabane?
Samo ti dođi. Čekam te!Ko ide u Sydney nek se javi,da pijemo kavurine![]()
i ja sam aplicirala tu 309,tako da mislim da si u pravu,Ja sam ocigledno sludjena totalno :-)
Ssledece nedelje uplacujem i nadam se pre njihovoh praznika uplacujem
Moja viza ako iz Srbije apliciram je partner migrant subclass 309 ??
A ova partner visa subclasses 820 i 801 su ako si u Australiji ?
Ok sam,čekam da prodje nova godina da mogu ići raditi,malko mi dosadno... Ali sve je super,jojjj bas mi je zao pa bas dugo čekaš koji im je ... Sto je previše,previše je :/
- - - - - - - - - -
Ima li ko da ide u Brisabane?
Je li onako cekas da prodje Nova godina ili to ima nekakav uslov da moras cekati neki period??
STIZEM TI BUBAMARO 10.12 !!!!
Nema uslov,samo dok izvadis dokumente koji ti trebaju da počneš raditi prodje 3-4mj
Jedino potvrdu od bankovnog računa dobiješ za dvije nedelje,poslje toga med. Card koja se čeka 1mj pa onda vozačka 1mj i onda TFN broj da mozes raditi i to čekaš 1mj. I tek onda tražiš posao,jedino oni koji ce ići na jezik njima neće biti dosadno skratice sebi vrijeme...
A jooj toliko se sve ceka :/ mislila sam da ide brze...