Verenička i Partner viza - Australija

Auuu..ja cu sledeće nedelje da podnesem zahtev za turističku. Ima li ovde neko da ima decu sa Au državljanstvom i koliko se tada čeka za partner vizu?

Isto se ceka ....da si trudan malo bi ti ubrzali :hahaha:

- - - - - - - - - -

Sad ce mesec dana :confused:

pa dali me zezas da ti jos nisu odobrili .....msm turisticka se dobija brzo ....trebalo bi

ja sam do sad cula samo za jedan slucaj odbijanja,ali covjek je imao neku gadnu kriminalnu proslost,optuzivam za ubistvo,tako nesto,bio sa mnom na ljekarskom.nisam cula za nekog,uslovno receno,normalnog da su ga odbili.mozda jednostavno toliko odugovlace da oni koji nisu u ljubavi odustanu.

ja sam do sad cula samo za jedan slucaj odbijanja,ali covjek je imao neku gadnu kriminalnu proslost,optuzivam za ubistvo,tako nesto,bio sa mnom na ljekarskom.nisam cula za nekog,uslovno receno,normalnog da su ga odbili.mozda jednostavno toliko odugovlace da oni koji nisu u ljubavi odustanu.

Ma nema sanse da bih ja odustala :)...da moj dragi zivi na Marsu ja bih nasla nacin kako da odem :)

I mene to najvise zanima.Odbili mi turisticku hajd ok to bi ionako bio samo privremeni odlazak.Ali da li to moze uticati na njihovo odlucivanje kad je u pitanju partner viza?

ne vjerujem,jer su meni rekli,vec sam pisala negdje da odvajaju turisticku i partneer i da isti judi ne rade na obe vize i da je bolje da muz dodje nego da ja trazim turisticku :(

- - - - - - - - - -

Ma nema sanse da bih ja odustala :)...da moj dragi zivi na Marsu ja bih nasla nacin kako da odem :)

mene su pitali ako ja ne bih dobila vizu da li bi on dosao ovde da zivi.zamisli pitanja,hehe.

ne vjerujem,jer su meni rekli,vec sam pisala negdje da odvajaju turisticku i partneer i da isti judi ne rade na obe vize i da je bolje da muz dodje nego da ja trazim turisticku :(

Ma i mene su pitali na intervjuu da li moj vjerenik namjerava sad da dodje ali on je bio ovdje krajem prosle godine dva mjeseca i ja sam rekla da smo planirali da ja idem tamo na turisticku.

Daaaaaaaa, jos cekam i svaki dan se nadam :zper:
Ja nisam imala intervju. Moj agent me je obavestio da imam tu opciju turisticki i tako smo predali :eek:

Ma daj, agent za turisticku vizu ... Ko zna sta je taj uradio i sta ti je rekao. A ti cekas 309 spouse vizu inace ?

Mi smo doveli kuma skoro, samo odneo dokumenta u ambasadu i odma mu dali vizu na licu mesta. I to on trazio par nedelja, dobio 3 meseca. Sve jedno je ostao par nedelja zbog obaveza posle, ali opet...

Poslednja izmena:
Ma daj, agent za turisticku vizu ... Ko zna sta je taj uradio i sta ti je rekao. A ti cekas 309 spouse vizu inace ?

Mi smo doveli kuma skoro, samo odneo dokumenta u ambasadu i odma mu dali vizu na licu mesta. I to on trazio par nedelja, dobio 3 meseca. Sve jedno je ostao par nedelja zbog obaveza posle, ali opet...

Nisam se dobro izrazila, mislila sam na agenta koji mi je davao informacije u vezi partner vize preko e maila...
Da, tu cekam... :eek:

Back