Kapi Kiše
Obećava
- Poruka
- 63
Ne znam..i ja sam bila vjerena,ali sa zakazanim datumom vjencanja...mozda su me pustili da bi se udala![]()
Caklile su ti se oči od ljubavi, pa su ti zato dali.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam..i ja sam bila vjerena,ali sa zakazanim datumom vjencanja...mozda su me pustili da bi se udala![]()
E pa vidiš, počela sam da štrikam i ima svima džempere da ištrikam dok bude moja viza, 10 meseci i 10 dana danas.Kapi kise ti bre pretera sa cekanjem ubi mi i ovo malo nade da se u 9 meseci sve zavrsava ...ovo sve duze i duze
E pa vidiš, počela sam da štrikam i ima svima džempere da ištrikam dok bude moja viza, 10 meseci i 10 dana danas.![]()
Uffffffffffffffffff....
Evo i mene, citam i ne verujem.
Ja i dalje cekam odgovor za turisticku
Veliki pozdrav za sve, zao mi je sto ne stizem malo aktivnije da ucestvujem ali tu sam![]()
Sad ce mesec dana![]()
Auuu..ja cu sledeće nedelje da podnesem zahtev za turističku. Ima li ovde neko da ima decu sa Au državljanstvom i koliko se tada čeka za partner vizu?
Sad ce mesec dana![]()
Sad ce mesec dana![]()
Pa cekaj jel si bila ti na razgovoru kod njih kad predajes dokumenta ? Tu ti odma kazu kako je za turisticku...
Isto se ceka ....da si trudan malo bi ti ubrzali
- - - - - - - - - -
pa dali me zezas da ti jos nisu odobrili .....msm turisticka se dobija brzo ....trebalo bi
Daaaaaaaa, jos cekam i svaki dan se nadam
Ja nisam imala intervju. Moj agent me je obavestio da imam tu opciju turisticki i tako smo predali![]()
Ne ubrzavaju ni kad si trudan..da ubrzavaju zatrudnila bi ja,al ne pomaze)
nije mijasno da ako bezveze odbiju turisticku,ali me vise zanima desi li se da odbiju partner vizu?od ovog cekanja sam nervozna,sve odlazem da otvorim mail![]()
ja sam do sad cula samo za jedan slucaj odbijanja,ali covjek je imao neku gadnu kriminalnu proslost,optuzivam za ubistvo,tako nesto,bio sa mnom na ljekarskom.nisam cula za nekog,uslovno receno,normalnog da su ga odbili.mozda jednostavno toliko odugovlace da oni koji nisu u ljubavi odustanu.
I mene to najvise zanima.Odbili mi turisticku hajd ok to bi ionako bio samo privremeni odlazak.Ali da li to moze uticati na njihovo odlucivanje kad je u pitanju partner viza?
Ma nema sanse da bih ja odustala...da moj dragi zivi na Marsu ja bih nasla nacin kako da odem
![]()
ne vjerujem,jer su meni rekli,vec sam pisala negdje da odvajaju turisticku i partneer i da isti judi ne rade na obe vize i da je bolje da muz dodje nego da ja trazim turisticku![]()
Daaaaaaaa, jos cekam i svaki dan se nadam
Ja nisam imala intervju. Moj agent me je obavestio da imam tu opciju turisticki i tako smo predali![]()
Ma daj, agent za turisticku vizu ... Ko zna sta je taj uradio i sta ti je rekao. A ti cekas 309 spouse vizu inace ?
Mi smo doveli kuma skoro, samo odneo dokumenta u ambasadu i odma mu dali vizu na licu mesta. I to on trazio par nedelja, dobio 3 meseca. Sve jedno je ostao par nedelja zbog obaveza posle, ali opet...