Verenička i Partner viza - Australija

Ljuddddddddiiiiiiiiiiiiiii pa kako ste mi?
Ja nisam imala vremena da udjem ali vidim mnooooooooooogoooooooooooo lepih vesti i to me bas raduje :klap:
Cetitam na dobijenim vizama... konacnoooooooooo :p
Sto se mene tice stigli su svi potrebni papiri od strane muza pa slanje, nadam se vrlo kratko cekanje pa leeeeeeeeeeetttttttttttt dragom :D
SRETNO, SRETNOOOOOO SVIMA
VELIKI POZDRAV :heart:

Ljuddddddddiiiiiiiiiiiiiii pa kako ste mi?
Ja nisam imala vremena da udjem ali vidim mnooooooooooogoooooooooooo lepih vesti i to me bas raduje :klap:
Cetitam na dobijenim vizama... konacnoooooooooo :p
Sto se mene tice stigli su svi potrebni papiri od strane muza pa slanje, nadam se vrlo kratko cekanje pa leeeeeeeeeeetttttttttttt dragom :D
SRETNO, SRETNOOOOOO SVIMA
VELIKI POZDRAV :heart:

Pa gdje si ti KKengurice :) vidim ja ti letis odmah poslije time out ;) sretno sa turistickom :)

E drustvo..i ja sam predala za verenicku vizu za Australiju 24.04.2013...Nedelju dana nakon toga poslali mail,da prilozim jos neka dokumenta i form 80..i da idem na lekarsko...sve ima poslala i zavrsila lekarsko..Razgovor mi nisu zakazali,zovu me i sve preko telefona me pitaju..Pojma nemam pomaziteeee,pisiteeee...:(:screwy::banghead:

Sent from my GT-S5360 using Forum Krstarice mobile app

zendeli kako je prosao razgovor nadam se da je sve u redu proslo :))

Po meni je razgovor prpsao kako treba ali sta oni misle za sad ne znam.Razgovarala sam sa dvoje judi i oni su skroz u redu,ne pitjau nista sto ne bi trebali,nista sto bi nekog zbunilo u koliko je bio iskren pri apliciranju.Sa mnom su razgovarali oko sat vremena,sa sinom 15 minuta.Posto smo sve iskreno napisalu nisam imala nikakav problem,bar ja tako mislim :rumenko:,sad opet cekam da mi jave rezultate razgovora,pitala sam za turisticku,pa cu i o njoj da razmislim.U svakom slucaju sam zadovoljna kako je prosao razgovor i samo jos da budem zadovoljna odgovorm i vremenom cekanja.Shvatila sam iz razgovora da nemaju bas puno vremena da odgovaraju na nepotrebne mailove i da im to i ne treba raditi.Ja sam poslala samo 3 pitanja u medjuvremenu.a od predaje do razgovora je proslo 6 mjeseci.U svakom slucaju sam ovo shvatila kao opusten razgovor sa dvoje ok ljudi kojima je posao da saznaju motive kojima se vodimo da odemo.Samo iskreno,a to je valjda normalno i u zivotu i sve je ok.

E ljudi i ja sam predala za verenicku vizu.:worth:..Trazili su mu dodatna dokumenta i poslali da idem na lekarsko.Sve obavljeno poslato i zavrsen lekarski.Na razgovor me jos nisu zvali,sve sto im nije jasno zovu me pa me ispitivaju preko telefona.Ne znam sta da mislil i sta oni misle.Jel ima neko slucnu situaciju..Pozdravljam vas sve i svima zelim da sto pre odete,a i ja sa vama..haha :rtfm:

E ljudi i ja sam predala za verenicku vizu.:worth:..Trazili su mu dodatna dokumenta i poslali da idem na lekarsko.Sve obavljeno poslato i zavrsen lekarski.Na razgovor me jos nisu zvali,sve sto im nije jasno zovu me pa me ispitivaju preko telefona.Ne znam sta da mislil i sta oni misle.Jel ima neko slucnu situaciju..Pozdravljam vas sve i svima zelim da sto pre odete,a i ja sa vama..haha :rtfm:

Reni88,kada si predala ? :)

Viza sada ide elektronski,ne treba da se udara u pasos,samo te mailom obavijeste..

Hvala puno! Nadam se da će skoro, dok mužić još nije zaboravio kako izgledam!

- - - - - - - - - -

Viza sada ide elektronski,ne treba da se udara u pasos,samo te mailom obavijeste..

Hvala puno! Nadam se da će skoro, dok mužić još nije zaboravio kako izgledam!

Back