Verenička i Partner viza - Australija

Pozdrav svima...evo i mog iskustva sa razgovora i ljekarskog.Kao prvo u zivotu nije nista lako,pa ni ovo ali treba biti optimista i strpljiv.Sve pohvale za osoblje ambasade Australije..zaista su ljubazni .Ja sam bila na razgovoru kod gospodje Branke Filip,zena me odusevila..ljubazna pravi profesionalac,razgovor je prosao dobro,sto se nasih viza tice odluke donose nadlezni,a ne oni oni su tu da nas saslusaju i da odrade svoj posao....ljekarski je takodje prosao dobro ,takodjesu ljubazni i profesionalni...tako sada cekam da sto prije odem svom dragom u zagrljaj..puno srece svima.....!!!!!!!

Pozdrav! Jesi predala za verenicku ili bracnu? Jesi popunjavala form80?

Venčani smo dve godine, a u vezi smo mnogo duže, za partner vizu smo predali 5.oktobra. Lekarski i intervju sam prošla 19.novembra i od tada do polovine maja je bilo zatišje. Tek onda su počeli da me zovu sa pitanjima i podpitanjima. Prošle nedelje sam poslala još jednu potvrdu koju su mi tražili, pa čekam da im stigne i da vidim šta dalje. Pozdrav!

Venčani smo dve godine, a u vezi smo mnogo duže, za partner vizu smo predali 5.oktobra. Lekarski i intervju sam prošla 19.novembra i od tada do polovine maja je bilo zatišje. Tek onda su počeli da me zovu sa pitanjima i podpitanjima. Prošle nedelje sam poslala još jednu potvrdu koju su mi tražili, pa čekam da im stigne i da vidim šta dalje. Pozdrav!

koju jos jednu potvrdu,ako nije tajna :) ?

Potvrdu o nekažnjavanju iz Grče (iz Srbije sam predala), jer imam boravišnu dozvolu u Grčkoj, suprug mi je pola Grk pola Australijanac. U Grčkoj smo se venčali, pa sam tu dobila boravišnu i sad traže da vide da li sam dobro dete. :) Sve je ok nemam nikakvih prestupa, poslala sam prevedenu potvrdu i sad čekam da stigne. Rekli su kao ajde još ovo, pa da vidimo.

- - - - - - - - - -

koju jos jednu potvrdu,ako nije tajna :) ?

Potvrdu o nekažnjavanju iz Grče (iz Srbije sam predala), jer imam boravišnu dozvolu u Grčkoj, suprug mi je pola Grk pola Australijanac. U Grčkoj smo se venčali, pa sam tu dobila boravišnu i sad traže da vide da li sam dobro dete. Sve je ok nemam nikakvih prestupa, poslala sam prevedenu potvrdu i sad čekam da stigne. Rekli su kao ajde još ovo, pa da vidimo.

danas sam dobio datum za pocetak pregovora,ali ne sa EU,vec sa AU,naravno :) i,treba da dostavim lekarski i dokaze o komunikaciji,neke slike,i pasoske fotografije supruge.sad,nije mi bas najjsanije da li da t odonesem na razgovor,ili da im posaljem postom ...slabo znam engl.i,jos nesto,form 80 se uopste ne spominje u pismu.da li je ovo momenat kada bi zatrazili taj form ili mozda mogu i kasnije.predao sam aplikaciju inace pocetkom juna.

danas sam dobio datum za pocetak pregovora,ali ne sa EU,vec sa AU,naravno :) i,treba da dostavim lekarski i dokaze o komunikaciji,neke slike,i pasoske fotografije supruge.sad,nije mi bas najjsanije da li da t odonesem na razgovor,ili da im posaljem postom ...slabo znam engl.i,jos nesto,form 80 se uopste ne spominje u pismu.da li je ovo momenat kada bi zatrazili taj form ili mozda mogu i kasnije.predao sam aplikaciju inace pocetkom juna.
Sto se tice lekarskog na tebi je samo da zakazes termin i da se tamo pojavis sa onim papirom koji su ti poslali iz ambasade i licnom ili pasosom. Rezultate oni salju u ambasadu. Posalji im emai i pitaj da li te dokaze o vezi i ostalo sto traze mozes doneti na intervju ili im trebas bas dostaviti u naznacenom roku (verovatno 49 dana).. U vecini slucajeva su rekli da se moze poneti na intervju. Budi srecan sto ti nisu pomenuli form80, verovatno i nece ;)
Srecno!!!

Meni su prvo rekli da donesem dokaze na intervju a onda su mi poslali pismo da posaljem postom to sve sto treba..i naravno trazili form 80 :/
Kada sam dosla na intervju,vade one moje silne dokaze i onda pregledaju i pola vracaju :) previse im :)

Meni su prvo rekli da donesem dokaze na intervju a onda su mi poslali pismo da posaljem postom to sve sto treba..i naravno trazili form 80 :/
Kada sam dosla na intervju,vade one moje silne dokaze i onda pregledaju i pola vracaju :) previse im :)

pa da,i meni su najpre rekli kad sam predavao aplikaciju da donesem na razgovor,a sad ovde pisem da im sve to posaljem u roku 21 dan...pa sam u nedoumici.ja bih da im donesem na intervju...zvacu ih bas da pitam.

pa da,i meni su najpre rekli kad sam predavao aplikaciju da donesem na razgovor,a sad ovde pisem da im sve to posaljem u roku 21 dan...pa sam u nedoumici.ja bih da im donesem na intervju...zvacu ih bas da pitam.

Ako su ti poslali taj papir sta jos da dostavis,onda im posalji,tako sam i ja.. Vratili su mi slike kad sam dosla na intervju,kao kopirali su sebi,a ono razgovore neke sa skype i fb sam isprintala na jedno 250-300 listova,i ukoricila..mozda su jedno 20iskinuli i ostavili sebi i napisali doneseno na uvid oko 250 listova i vratili ostalo :)

Eeee, jel si ga na 69 u'vatila?
Sapni nam...

Cudo jedno kako nasim mackama puca srce za Australijancima.
Ali skroz...pa se kunu u ljubav - za Boga ne pitaju. (na 250 strana)

Ko vodnik o unapredjenju...
Ili "zna se vec" o postenju.

Ciste emocije, preliva na sve strane.
Samo gruvaj, lutko, ne daj da mrdne.:rotf:

Sapni nam...

jesi li ga na 69 u'vatila ? ne secam se kad sam procitao prizemniji,gluplji i ljigaviji kometnar od ovog tvog.pored takvih nije ni cudo sto "nase macke" traze australijance

Sapni nam...

Hahahah... Nazalost, nije mi bas dragi raspolozen za 69,vise voli nesto komplikovanije.. ;)
A to mi je samo kilaza,kad pogledam taj broj,da me tjera na dijetu,ali ne da mi se nikako :))

Sapni nam...

Hahahhahahahaahahhahahahhahahahahaaaaa :dash: :zcepanje:
E makar neka glupost dok cekamo :heart:

Back