Verenička i Partner viza - Australija

Znam samo da necu ici na razgovor,I rekli si mi ako mi fiancé dolazi u 6mj da se vjencamo I da cemo mozda zajedno kuci I takooooo blaaaa,blaaaa ne nadam se ja nicemu :( ja samo mogu da placem I placem eto to mi je ostalo :( kad mi kazu strpljenje pocupala bi se :rotf: zovem ih stalnoooo,stalnoooo I uvjek isto vise I ne brojim koliko sam puta zvala....etooo

U potpunosti te razumije i meni je sve to tako bilo kad sam pisala mail samo mi odgovore dokumenti na razmatranju, budite strpljivi i tako sam godinu i 13 dana cekala i napokon docekala nadam se da ces i ti uskoro sa lijepom vijesti da se javis ovdje sretno:))))

CESTITAM KAONA I SRECAN PUT!!!! devojka o kojoj sam vam pisala jeste trudna ali navodno su joj rekli da trudnoca ne ubrzava proces ali ipak su joj odobrili za 5 meseci.
moje misljenje je da ce sad do kraja juna da odobre jos viza jer im je kraj financijske godine .od 1 jula pocinje nova f.godina i onda opet uspore . 45000 partner viza je bilo za ovu godinu koje treba da puste ,a pustaju po svom misljenju ne po redu ...zavisi od jacine sponzorstva tj. koliko je financijski stabilan i naravno iz koje zemlje trazis useljenje . po svim dosadasnjim vidim da bosni prave veliki problem tj da se vize najvise cekaju a sve je to naravno uz taj form 80. pozdrav svima. imam razgovor za 12 dana pa vam se javljam.

Sretno na razgovoru i samo ti mogu reci da si za ovo upravu da mi iz Bosne dugo cekamo ja sam cekala godinu i 13 dana i ispunjavala sam tu formu80 ali eto ko ceka i doceka,tak jos malo i letim sretno svima

Molim za malu pomoc,mozda vec ima odgovora u ovoj temi ali nemam vremena da je procitam.Trebalo bi da odem u Au.kod tetke i tece,zele da me odvedu tamo...Sad ja ne razumem nesto,neki mi rekose da moram imati 6.meseci radni staz ili da se vodim kao redovan ucenik a ja nemam ni jedno od ta dva.Skolu sam zavrsio,stalni radni odnos nemam vec radim privatno,isto sam razmisljao ako vec traze radni staz,da li bi ja to mogao da uplacujem i da li bi se to priznalo da bih dobio vizu ili imate mozda neko drugo resenje?

Molim za malu pomoc,mozda vec ima odgovora u ovoj temi ali nemam vremena da je procitam.Trebalo bi da odem u Au.kod tetke i tece,zele da me odvedu tamo...Sad ja ne razumem nesto,neki mi rekose da moram imati 6.meseci radni staz ili da se vodim kao redovan ucenik a ja nemam ni jedno od ta dva.Skolu sam zavrsio,stalni radni odnos nemam vec radim privatno,isto sam razmisljao ako vec traze radni staz,da li bi ja to mogao da uplacujem i da li bi se to priznalo da bih dobio vizu ili imate mozda neko drugo resenje?

Je li na turisticku planiras??? Ja mislim da mozes da navedes da radis privatno da nisi prijavljen,i da prilozis stanje racuna na kome imas novca i ako imas nekakve nekretnine na svoje ime,takodje da prilozis.. Ako prvi put ides i ako nije dug period,trebao bi da dobijes..mozes navesti da te i oni finansiraju i da zelis samo u posjetu da odes.. I bitno im je da das kao razlog dobar da ces se vratiti u svoju zemlju..

evo ti moje iskustvo. u novembru 2012 sam predala za turisticku i to su moji uradili u australiji. imala sam sve pratece papire i njihovu garanciju i predali su na moj srpski pasos.Odbijena sam nakon 6 nedelja cekanja. Onda sam se naljutila i aplicirala online na Hrvatski pasos/putovnicu i za 5 dana dobila vizu. Moras da imas zaposlenje ali naravno moze bilo kakva potvrda . bitni su racuni iz banke .pozz i srecno

evo ti moje iskustvo. u novembru 2012 sam predala za turisticku i to su moji uradili u australiji. imala sam sve pratece papire i njihovu garanciju i predali su na moj srpski pasos.Odbijena sam nakon 6 nedelja cekanja. Onda sam se naljutila i aplicirala online na Hrvatski pasos/putovnicu i za 5 dana dobila vizu. Moras da imas zaposlenje ali naravno moze bilo kakva potvrda . bitni su racuni iz banke .pozz i srecno
Ali ja nemam ni jedno od toga,msm tek mi je 19.god. ja bi tamo otisao da radim u njihovoj firmi oni bi garantovali za mene...Znaci li to da necu dobiti vizu? :(

Ali ja nemam ni jedno od toga,msm tek mi je 19.god. ja bi tamo otisao da radim u njihovoj firmi oni bi garantovali za mene...Znaci li to da necu dobiti vizu? :(

Sve se to da srediti... A ako planiras na turisticku nije ti dozvoljeno da radis,osim na crno,naravno.. E jedino ako ti je firma garant, pa da ganjas tu neku radnu vizu onda se raspitaj ko je upucen u to malo vise,ipak je ovo tema vjerenicka i partner viza i svi smo u tom svijetu. Srecno..

Srećno!
Hval puno na cestitkama... :D Iskrena da budem nisam jos ocekivala da cu dobiti vizu, al sam presrecna sto sam je dobila, ne znam kojim redom idu, znam da ima onih koji su pre mene predali, a da jos nisu dobili, ja nisam popunjavala onaj form80, vidim da je neko pisao da je to u vezi drzavljanstva, ja imam dvojno drzavljanstvo, al mi to nisu trazili... Putujem negde u julu, ranije ne mogu, jel nisam ocekivala da cu dobiti pre avgusta, pa se nisam pocela ni pakovati... Dali su mi rok za ulazak do 16.11.2013. Zelim svima da sto pre dobiju, pogotovo ovima koji su predali pre mene... SRECNO! :D

Kada se prevodi dokumenat iz neke druge države, da li ga prevodi običan prevodilac ili mora sudski tumač?

Mislim da mora sudski tumac zbog pecata,ako je ipak dokumenat upitanju... Nekakve izjave moze obicni prevodilac,pa potpises i ovjeris,ali dokumenat, mislim da ne...

- - - - - - - - - -

Napokon mi je zakazan razgovor.17.06 u Zagrebu.

jos 3 dana :))) srecno :D

Back