smaki*
Elita
- Poruka
- 15.961
Možda se hvali?Tacno...bash joj fino
![]()
A sto se zali onda ?? mozda zeli treceg ?![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Možda se hvali?Tacno...bash joj fino
![]()
A sto se zali onda ?? mozda zeli treceg ?![]()
Možda se hvali?![]()
Imam decka vec 5 god.i nedavno me je verio,sve je to super i volim ga ali svih 5 godina ja se vidjam sa bivsim. ponekad se vidimo ali svaki put,dodje mi da raskinem sa deckom da se vratim njemu... onda odustanem,pa svaki put ja i on zavrsavamo,kao necemo se vise videti,nicemu ne vodi...nemam pojma sta da radim. inace raskinuli smo jer sa ga ja prevarila,ali on mi je cak i to oprostio. u glavi mi je haos...
jel ovo opet ono klasicno pecanje nas zaludnih forumasa preko klona ?![]()
I meni bas nekako tako smrdi .Ja nisam , mada se smijem na avataru !jel ovo opet ono klasicno pecanje nas zaludnih forumasa preko klona ?![]()
Imam decka vec 5 god.i nedavno me je verio,sve je to super i volim ga ali svih 5 godina ja se vidjam sa bivsim. ponekad se vidimo ali svaki put,dodje mi da raskinem sa deckom da se vratim njemu... onda odustanem,pa svaki put ja i on zavrsavamo,kao necemo se vise videti,nicemu ne vodi...nemam pojma sta da radim. inace raskinuli smo jer sa ga ja prevarila,ali on mi je cak i to oprostio. u glavi mi je haos...
Ok...znaci sledeca tema od doticne ce da se zove " Udala sam se za bivseg decka koji mi je sada muz ali varam ga sa bivsim verenikom koji mi je shema mada hocu da raskinem ali neda mi se nikako, uvek me uhvati padavica i zavrsim na kolenima a on zadovoljan"![]()
ne znas ti kako je tesko voleti dve razlicite zene![]()
I ti zavrsis puseci?![]()
Ok...znaci sledeca tema od doticne ce da se zove " Udala sam se za bivseg decka koji mi je sada muz ali varam ga sa bivsim verenikom koji mi je shema mada hocu da raskinem ali neda mi se nikako, uvek me uhvati padavica i zavrsim na kolenima a on zadovoljan"![]()
ne znas ti kako je tesko voleti dve razlicite zene![]()
jok duso ja mu dodjem ko tompus koji nikako da sagori do kraja![]()
Iskustvo?![]()