Verena sam a vidjam se sa bivsim...

Imam decka vec 5 god.i nedavno me je verio,sve je to super i volim ga ali svih 5 godina ja se vidjam sa bivsim. ponekad se vidimo ali svaki put,dodje mi da raskinem sa deckom da se vratim njemu... onda odustanem,pa svaki put ja i on zavrsavamo,kao necemo se vise videti,nicemu ne vodi...nemam pojma sta da radim. inace raskinuli smo jer sa ga ja prevarila,ali on mi je cak i to oprostio. u glavi mi je haos...
Mucni malo glavom, da rascistis taj haos..mozda ces neke stvari jasnije videti.

Vidi ti ovu... ova se zajebava sa nickovima i temama a ova bi stvarno...
čuj da ne sazna... kao za 5 godina ne može da se provali ko kako diše...
joj sestro... odnosno - joj sestreeeee

ja stvarno ne znam sta bi to ja stvarno :roll:
ne znam jel razmislis pre nego nesto izgovoris da ne kazem tek napises
a jeste vidim sta se desava oko mene...svi provale svaku manipulaciju...zive ljudi u lazima mnogo duze od pet godina
ja bih radije da ne znam...manje te glava boli..od suocavanja sa sopstvenom gluposcu i tudjim idiotizmom

Istina.. čoveku se sruši svet, toliko godina veruje u nešto i puf :neutral: što kažeš, počeo bi da mrzi žene... onda još samo da se registruje na forum :lol:

A to za jadnicu koja bi ispaštala.. da je ovo lik uradio bila bi opet priča kako su muškarci svinje, svi su takvi, to im je u krvi, oni varaju na sve strane (pa i na ovoj temi su čak muškarci okrivljeni :rotf:).. A kako lepo ova riba formulisala uvodni post.. Nije ona kurrva, nimalo.. nego je zbunjena jadna.. srce hoće :sad2:

nema razlike dal je tip ili riba :) postupak je ogavan pa je ogavan

sve vajni moralisti...
ja ovako procenjujem devojku:
sa bivsim bila ogromna ljubav, ali onda problemi koje nisu umeli u tom trenutku da prevazidju pa svako krenuo na svoju stranu. ona srela sadasnjeg, bio relativno ok, nije smarao itd, dobila mir i sigurnost. ali srce cezne za onim koga zaista voli-bivsim. pa se vidjala sa njim uporedo.
raskini veridbu.
a sa bivsim kako bude bice. ali vi ste prava ljubav, slusaj mene.

Možda je jeca85 u stvari vaga, pa je samo neodlučna, ili je škorpija pa je seksualno nabijena mačkica ili je eventualno rak, emotivna djevojčica koja voli drugog ali prvog ne može da povrijedi pa ga pustila da je vjeri, možda mu dopusti i da je oženi... joj, kako je ona brižna.
Meni samo drago što nemam sina u vrijeme jece85

nema razlike dal je tip ili riba :) postupak je ogavan pa je ogavan

Ne bi trebalo da bude.. Ali pogledaj da se i ovde ispredaju scenariji kako je možda ovo možda ono.. zbunjena, voli ovoga voli onoga, lomi se bla bla.. Stvarno mrzim što počinjem priču na muškarci vs žene temu, ali činjenica je da je obrnuto niko ne bi nalazio neku verziju po kojoj krivica nije njegova već bi osuda bila jednoglasna, i oštrija

Imam decka vec 5 god.i nedavno me je verio,sve je to super i volim ga ali svih 5 godina ja se vidjam sa bivsim. ponekad se vidimo ali svaki put,dodje mi da raskinem sa deckom da se vratim njemu... onda odustanem,pa svaki put ja i on zavrsavamo,kao necemo se vise videti,nicemu ne vodi...nemam pojma sta da radim. inace raskinuli smo jer sa ga ja prevarila,ali on mi je cak i to oprostio. u glavi mi je haos...

blago tebi sa njima :D

E i ja imam devojku koja ima decka ...i stalno me trazi za sex ....kaze da sam njen Pastuv ..a decko joj neki mlakonja i ne guzi je kvelitetno :mrgreen:

Samo opusteno :heart: :kafa:

Možda je jeca85 u stvari vaga, pa je samo neodlučna, ili je škorpija pa je seksualno nabijena mačkica ili je eventualno rak, emotivna djevojčica koja voli drugog ali prvog ne može da povrijedi pa ga pustila da je vjeri, možda mu dopusti i da je oženi... joj, kako je ona brižna.
Meni samo drago što nemam sina u vrijeme jece85

Pa da, do tjoroskopa je. :kafa:

Aj ne k....aj:p
Tolike si brakove rasturila i sad se kao cudis:p

Jos uvek razmisljam sta da napisem postavljacici teme.....:cool:

Pozovi je na prasetinu. :mrgreen:

ma, nosi se u materinu

Back