Gospodin Darsi
Veoma poznat
- Poruka
- 14.094
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
el ovo nešto na moj račun...jedino se ja ovde žutimznate one žute, fine ali ljute =)

nekom je dosadno a voli da ga pljujemoMožda je bacač koske,
pa se sad kikoće čitajući komentare !?
Jer,teško se nalazi ovakav primer gadosti.
5 godina laži,prevare,arsenika i starih čipki....!

Ona ce nas da pravi budalama pred ovolikim svetom![]()
"nemoj braco,molim te,svi ti verujemo .."
ti si zlo zato sto varas coveka,a on je tenkre kad ne moze da provali

Imam decka vec 5 god.i nedavno me je verio,sve je to super i volim ga ali svih 5 godina ja se vidjam sa bivsim. ponekad se vidimo ali svaki put,dodje mi da raskinem sa deckom da se vratim njemu... onda odustanem,pa svaki put ja i on zavrsavamo,kao necemo se vise videti,nicemu ne vodi...nemam pojma sta da radim. inace raskinuli smo jer sa ga ja prevarila,ali on mi je cak i to oprostio. u glavi mi je haos...
jel se hvališ ili kukaš?Imam decka vec 5 god.i nedavno me je verio,sve je to super i volim ga ali svih 5 godina ja se vidjam sa bivsim. ponekad se vidimo ali svaki put,dodje mi da raskinem sa deckom da se vratim njemu... onda odustanem,pa svaki put ja i on zavrsavamo,kao necemo se vise videti,nicemu ne vodi...nemam pojma sta da radim. inace raskinuli smo jer sa ga ja prevarila,ali on mi je cak i to oprostio. u glavi mi je haos...
.Mozda joj je neki forumas izjavio ljubav Ona onda napravi klon i napise ovakav tekst . Kladim se da joj je vec pola forumasa
poslalo PP , a mozda se upecao i onaj koga je ona lovila .

Imam decka vec 5 god.i nedavno me je verio,sve je to super i volim ga ali svih 5 godina ja se vidjam sa bivsim. ponekad se vidimo ali svaki put,dodje mi da raskinem sa deckom da se vratim njemu... onda odustanem,pa svaki put ja i on zavrsavamo,kao necemo se vise videti,nicemu ne vodi...nemam pojma sta da radim. inace raskinuli smo jer sa ga ja prevarila,ali on mi je cak i to oprostio. u glavi mi je haos...

odhebi obojicu i nadji treceg!
punog para!
volecesh ga do poslednje pare!
Trebali bi nju obojica zguziti u supak i ostaviti u nekom jarku razguzenu i ponizenu bez gaca, pa nek sve zaradjuje iz pocetka.
Trebali bi nju obojica zguziti u supak i ostaviti u nekom jarku razguzenu i ponizenu bez gaca, pa nek sve zaradjuje iz pocetka.

Kako li izgleda kad ne voliš?Imam decka vec 5 god.i nedavno me je verio,sve je to super i volim ga ali svih 5 godina ja se vidjam sa bivsim. ponekad se vidimo ali svaki put,dodje mi da raskinem sa deckom da se vratim njemu... onda odustanem,pa svaki put ja i on zavrsavamo,kao necemo se vise videti,nicemu ne vodi...nemam pojma sta da radim. inace raskinuli smo jer sa ga ja prevarila,ali on mi je cak i to oprostio. u glavi mi je haos...

Alo bre ljudi jel ste normalni vi...nije ona kuurva...ona je beograđanka...i to urbana
matora sad si ko samanta džons skroz si kul i živiš svoj fazon i ne može ti niko ništa i ono totalno si nezavisna i jaka žena i samo napred curo svet je tvoj![]()

opet ti![]()